Ματέο Γκαρσία: «Να τα δώσουμε όλα απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να φιλοξενήσει τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας (20:00 Metropolis 95.5, Metrosport.gr, NovaSports Prime) με τον Ματέο Γκαρσία να αναφέρεται στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αλλά και στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή καθώς και για τις δικές του ευχές για το 2023.

Για τις ευχές του για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για όλο τον κόσμο να είναι ένα ευλογημένο έτος, να είναι μία εκπληκτική χρονιά και σε αγωνιστικό επίπεδο να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Θα περίμενα σίγουρα ένα καλύτερο τέλος για το 2022, πήγαμε φυσιολογικά αλλά θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα γιατί δεν πετύχαμε τους στόχους μας, αλλά όσα δεν καταφέραμε να πετύχουμε θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια και για το νέο έτος».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Ο Μέσι και η Εθνική Αργεντινης με έκανε σίγουρα χαρούμενο, ήταν ένα από τα πράγματα που όπως είπα το 2022 ήταν σίγουρα καλό για εμένα και για την χώρα. Ο Μέσι δεν χρειαζόταν να κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο για να μάθουμε την αξία του και αυτό ήταν κάτι το οποίο άξιζε και ο ίδιος αλλά και η χώρα μας».

Ενώ για το ΠΑΟΚ - Άρης, υπογράμμισε: «Θα πρέπει να είμαστε πολύ πειστικοί και να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου το περιμένουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.