Μαστρανέστης: Η συνεργασία με τον Κούτσια και τους Chicago Fire

Metrosport Team30 Μαρτίου 2023

Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 μίλησε ο γυμναστής του Βαγγέλη Παυλίδη, Απόστολος Μαστρανέστης, και αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Γιώργο Κούτσια και τον λόγο που ο Έλληνας επιθετικός παραμένει στην Ελλάδα και προπονείται εδώ, πριν αποχωρήσει για τις ΗΠΑ, ώστε να ενταχθεί στους Chicago Fire.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: «Μόλις ο Γιώργος ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους Chicago Fire ήταν να ταξιδέψει στην Αμερική αλλά επειδή υπάρχει μια χρονοβόρα διαδικασία όσον αφορά τη βίζα αποφάσισε η ομάδα να παραμείνει στην Ελλάδα για να δουλέψει εδώ αυτό το διάστημα και για την Εθνική και για του Αμερικανούς.

Οπότε ήρθαν ο Γιώργος και εκπρόσωποί του στην ακαδημία μου και συζητήσαμε, ήρθαμε σε επαφή και με τους ανθρώπους των Chicago Fire, μου εξήγησαν το πλάνο που ήθελαν για τον Γιώργο και νομίζω βγήκε ένα καλό πλάνο, όπως αποδείχθηκε και με την Εθνική. Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα φύγει για τις ΗΠΑ, περιμένει και ο ίδιος τη βίζα του. Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζει τις προπονήσεις. 

Είναι δύσκολα όταν γίνεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο για τον Κούτσια αλλά για όλα τα παιδιά του ΠΑΟΚ, έχει ένα συμβόλαιο και είναι δύσκολο να διαχειριστείς αυτή την κατάσταση, με την πίεση και την αναγνωσιμότητα. 

Αυτόματα το μυαλό σε αυτή την ηλικία μπορεί να αποπροσανατολιστεί πιο εύκολα. Αυτό το έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο, προβλήθηκαν κυρίως αυτές οι συμπεριφορές του Γιώργου και όχι τόσο το κομμάτι της εργατικότητας και πιστέψτε με ο Γιώργος είναι ένα πολύ εργατικό παιδί, δεν θα σου πει όχι δεν το κάνω ή γιατί να το κάνω αυτό, και θα σου πει και ο ίδιος να κάνει παραπάνω προπόνηση.

Ο Γιώργος πρέπει να εστιάσει στο mentality και πως να βλέπει το ποδόσφαιρο από εδώ και πέρα. Οι Chicago Fire δέχτηκαν είτε εγώ, είτε ένα άτομο δικό μας να πηγαίνει στην Αμερική για να δουλεύει με τον Γιώργο σε συνεννόηση με την ομάδα, αυτό που κάνει δηλαδή ο Βαγγέλης Παυλίδης στην Ολλανδία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.