MasterChef: Τα τρυφερά τετ α τετ και τα φιλιά μεταξύ Μπέλλου και Μαρίας

Metrosport Team04 Μαΐου 2020

Το πρώτο ειδύλλιο σε ριάλιτι μαγειρικής ανήκει δικαιωματικά στον Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη. Θέλετε και αποδείξεις;

Τα δύο νεαρά παιδιά έχουν ακούσει πολλά για τη μεταξύ τους σχέση, κυρίως από τους συμπαίκτες τους, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα, καθώς εκείνοι συνεχίζουν ερωτευμένοι να απολαμβάνουν στιγμές μαζί, όπως παρακολουθούμε μέσα από το MasterChef.

Μία φήμη που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό, ότι δηλαδή το ζευγάρι από τις πρώτες κιόλας ημέρες της καραντίνας, έδωσε τέλος στη σχέση του και ότι μάλιστα εκείνος επέστρεψε στην αγκαλιά της πρώην αγαπημένης του φαίνεται να διαψεύδεται αφού σύμφωνα με τον αδελφό του Δημήτρη ο οποίος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή οι δυο τους πρέπει να συνεχίζουν την κοινή τους πορεία.

Ας μείνουμε, όμως στην τηλεοπτική πραγματικότητα, όπως τη βιώνουμε εμείς. Οι δυο τους, όπως παρακολουθούμε μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής, ανταλλάσσουν ερωτικά λόγια και πειράγματα όσο είναι ανοιχτές οι κάμερες, είναι σχεδόν συνέχεια μαζί, όμως τηρούν και τις απαραίτητες αποστάσεις προκειμένου να διαφυλάξουν τον έρωτά τους.

Να όμως που όταν οι κάμερες περνούν βιαστικά από μπροστά τους, όλο και πετυχαίνουν τρυφερές στιγμές τους με τον Δημήτρη Μπέλλο να φιλά τρυφερά την αγαπημένη του και εκείνη να ανταποδίδει με ένα βλέμμα γεμάτο έρωτα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.