MasterChef 5: Ποιο είναι το 4ο πρόσωπο που θα δούμε μαζί με τους κριτές

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2021

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκαλύφθηκε ποιο θα είναι το γνωστό πρόσωπο που θα συμμετέχει σε έναν ρόλο έκπληξη στο MasterChef 5. Πρόκειται για τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη, που επιστρέφει και φέτος στο ριάλιτι μαγειρικής. Πέρσι, ήταν ο άνθρωπος που έπαιρνε τους παίκτες που κέρδιζαν τις δοκιμασίες και τους πήγαινε σε εξορμήσεις γευσιγνωσίας. Φέτος, όμως, λόγω κορωνοϊού ο ρόλος του - αν και παραμένει εκείνος του εμψυχωτή - θα διαφοροποιείται ως προς το πώς θα διασκεδάζει την ομάδα που θα παίρνει τη νίκη.  

Ο Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον πρώτο κύκλο του «MasterChef», ο οποίος προβλήθηκε το 2010. Με τις μαγειρικές του ικανότητες κατάφερε να φτάσει λίγο πριν τον τελικό. Ο ίδιος, μες στα χρόνια επιδιώκει να προβάλει μόνο τις μαγειρικές του ικανότητες, είτε μέσα από στήλες περιοδικών είτε μαγειρικών εκπομπών.  

Πριν από το «MasterChef», σπούδαζε στα Χανιά «Μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος», αλλά εγκατέλειψε τη σχολή στα τρία χρόνια για να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Ταυτόχρονα, τα καλοκαίρια δούλευε ως καπετάνιος ιστιοπλοϊκών μέχρι 50 πόδια και σε ιστιοπλοϊκά ως μάγειρας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.