Μασούτης: Οι εργαζόμενοι ως συνοδοιπόροι

Metrosport Team12 Απριλίου 2021


Είμαστε στην τελική ευθεία. Λίγο πριν την κανονικότητα, και η εταιρία Μασούτης τιμά την υπόσχεση που έδωσε στους εργαζόμενούς της το 2020. Δεσμεύτηκε για τη διάθεση του 30% των ετήσιων κερδών της, ως επιπρόσθετη παροχή στους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής των καταστημάτων.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, με βάση τα διαθέσιμα, τότε, οικονομικά στοιχεία, προχωρήσαμε στην καταβολή του ειδικού «εσωτερικού μερίσματος». Ένα μέρισμα που δόθηκε σε όλους τους εργαζόμενους που έδωσαν και συνεχίζουν ακούραστα να δίνουν καθημερινή μάχη σε αντίξοες συνθήκες. Εντυπωσιακό είναι ότι το ποσό θα ξεπερνά τα πέντε εκατομμύρια.

«Ένα χρόνο μετά, είναι κοινή μας δικαίωση ότι τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας. Εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς. Ενισχύουμε τη θέση μας στην αγορά και ετοιμαζόμαστε δυναμικά για την επόμενη περίοδο. Κοιτάμε αισιόδοξα και αποφασιστικά το αύριο και προχωράμε, με τις ίδιες αρχές και αξίες που μας συνοδεύουν στη μακρά – κοινή μας - πορεία στη Μασούτης».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.