Μάσιτερ: «Παίκτης που ελέγχει το κέντρο ο Κροβίνοβιτς»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

Ο Άγγλος ρεπόρτερ της Γουέστ Μπρομ, Νικ Μάσιτερ, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Φίλιπ Κροβίνοβιτς που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» περιέγραψε το ρόλο του Κροβίνοβιτς στο κέντρο και μετέφερε τις συνθήκες που κάνουν πιθανή τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τα δεδομένα της περίπτωσης του Φίλιπ Κροβίνοβιτς: 
«Είναι ένας παίκτης που μπορεί να χαρακτηριστεί μεταγραφή Μπίλιτς. Βοήθησε πολύ για την άνοδο στην Premier League. Έχει να παίξει βασικός από τότε που ήταν ο Σλάβεν Μπίλιτς προπονητής στην ομάδα. Η Γουέστ Μπρομ πρέπει να απαλλαγεί από περίπου 20 εκ. ευρώ στο μπάτζετ της. Θα ήταν σημαντικό να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του το οποίο είναι περίπου 20.000 λίρες την εβδομάδα. Από τη στιγμή που δεν είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας θα ήταν βολικό να λύσει το συμβόλαιό του».

Για το αγωνιστικό προφίλ του ποδοσφαιριστή:
«Είναι 8άρι. Έχει παίξει και 6άρι. Δεν θα προωθηθεί πολλές φορές αν και έχει γκολ στην καριέρα του. Του αρέσει να πασάρει πολύ. Ελέγχει το κέντρο. Είναι ένας παίκτης πολύ θετικός για κάθε ομάδα. Φιλικός, οικογενειάρχης, καλός στα αποδυτήρια. Δεν έκανε τις εμφανίσεις που περιμέναμε στην Premier League. Δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει η Γουέστ Μπρομ την υπόθεση και περιμένω σύντομα ενημέρωση. Το βλέπω πολύ λογικό να θέλει άμεσα να λύσει μαζί του τη συνεργασία η ομάδα. Πρέπει να αποδεσμεύσει συμβόλαια για να φέρει παίκτες στο ρόστερ. Έχει βάση να θέλει να λύσει το συμβόλαιο μαζί του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.