Μασάδο: «Αυτά ζητάει η Γκιμαράες για τον Σοάρες»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2020

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τη Γκιμαράες για τη μεταγραφή του Ράφα Σοάρες. Ο 24χρονος Πορτογάλος έχει το προβάδισμα για το αριστερό άκρο της άμυνας αφού φαντάζει ιδανικός για back up του Γιαννούλη.

Ο δημοσιογράφος της Record, Χοσέ Μιγκέλ Μασάδο, μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» υποστήριξε ότι πρόκειται για έναν παίκτη με επιθετικογενή χαρακτηριστικά που συμβάλλει τα μέγιστα στο δημιουργικό κομμάτι.

Επιπλέον, τόνισε ότι το δεδομένο του Δικεφάλου είναι δεδομένο για τον νεαρό αμυντικό αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία για το δανεισμό του.

Τέλος, εμφανίστηκε σίγουρος ότι υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να εξελιχθεί και να βγάλει όλες τις ικανότητες του στο χορτάρι. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Σοάρες: «Ο Σοάρες είναι παίκτης της Γκιμαράες. Πιθανότατα θα είναι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αλλά ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία».

Την πιθανότητα δανεισμού του παίκτη: «Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021. Είναι το πιο πιθανό σενάριο ο δανεισμός. Η Γκιμαράες θα μπορούσε να δώσει τον παίκτη με 2 ή 2.5 εκατομμύρια ευρώ».

Τα χαρακτηριστικά του Ράφα Σοάρες: «Ο παίκτης έχει χάσει τη θέση του βασικού από τον Φλορέν. Ο Ράφα είναι πιο επιθετικογενής. Μπορεί να πασάρει, να βγάζει σέντρες και να βοηθά στο παραγωγικό κομμάτι της ομάδας. Δεν είναι κακός αμυντικά αλλά δεν είναι και top. Αντίθετα, ο Φλορέν είναι και για αυτό προτιμάται από τον προπονητή».

Το αν θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά. Στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα θα μπορούσε να εξελιχθεί. Μιλάνε την ίδια γλώσσα και έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί και να βγάλει όλες τις ικανότητες του στο χορτάρι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.