«Μας συγκλόνισε η στιγμή με τον Εμμανουηλίδη, απέδειξε πως είναι ευαίσθητος με αρχές»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2021

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την ΑΕΛ με 1-0 ωστόσο τα βλέμματα όλων έπεσαν στον Εμμανουηλίδη ο οποίος «λύγισε» στην κάμερα για το γκολ που πέτυχε και την αφιέρωση στην μητέρα του που έχει φύγει από την ζωή.

Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Νίκος Καρούλιας όπου και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο όπως είπε τους συγκλόνισε όλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την στιγμή με τον Εμμανουηλίδη: «Ποιον δεν θα μπορούσε να αγγίξει αυτή η εικόνα; Βγαίνουν και συναισθήματα μέσα από το ποδόσφαιρο σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Είχε μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του, τον έτρεχε στα γήπεδα. Δεν μπόρεσε να κρατηθεί και έδειξε πως είναι ένα παιδί ευαίσθητο με αρχές. Μας συγκλόνισε γιατί πάνω από όλα είναι η ίδια η ζωή.

Για το μήνυμα που στέλνει αυτή η στιγμή: «Το ποδόσφαιρο σε βοηθάει για να βγάλεις το συναίσθημα πολύ πιο εύκολα γιατί σε φέρνει σε μεγάλες συγκινήσεις από λεπτό σε λεπτό. Όταν υπάρχει και ένα τέτοιο γεγονός γίνεται ακόμη πιο συγκινησιακό το άθλημα. Πόσο πιο όμορφα θα μπορούσε να απευθυνθεί στην μητέρα του; Σαν να λέει ''Πέτυχα μαμά, όπως πέτυχες εσύ σε μένα''. Ένα περιστατικό που θα το σκεφτόμαστε, και θα μας μείνει χαραγμένο.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.