Μαρτυρία-ΣΟΚ για την νεκρή έγκυο στον Κολωνό: «Της φώναζε ψόφα σαν σκυλί!»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2026

Νέες αποκαλύψεις προκαλούν σοκ γύρω από την υπόθεση θανάτου μίας 31χρονης εγκύου, για τον οποίον υπάρχουν υποψίες πως ευθύνεται ο σύντροφός της,

Ο άνδρας κρατείται από τις Αρχές, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Γειτόνισσα του ζευγαριού, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, περιέγραψε σκηνές έντασης το βράδυ του περιστατικού, αναφέροντας ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει στη γυναίκα «ψόφα σαν το σκυλί», ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν δυνατοί θόρυβοι και ύβρεις.

Η 31χρονη, η οποία βρισκόταν στον πέμπτο μήνα κύησης, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις σκάλες του διαμερίσματος. Ο 38χρονος σύντροφός της, διανομέας στο επάγγελμα, ήταν εκείνος που κάλεσε το ΕΚΑΒ, ενώ ακολούθως ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο ίδιος, η γυναίκα έπεσε από τις σκάλες. Ωστόσο, τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν επιβεβαιώνουν αυτό το σενάριο. Στη σορό της 31χρονης εντοπίστηκαν μώλωπες, καθώς και τραύμα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, το οποίο εκτιμάται ότι προκλήθηκε από χτύπημα με αντικείμενο.

Ο 38χρονος αρχικά προσήχθη για κατάθεση, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς τα στοιχεία που προέκυψαν κρίθηκαν επιβαρυντικά.

Παράλληλα, μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κάνουν λόγο για συχνές εντάσεις και καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού, ενώ γειτόνισσα υποστήριξε ότι ο άνδρας είχε επιδείξει βίαιη συμπεριφορά και σε προηγούμενη σχέση του.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να διαλευκάνουν πλήρως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 31χρονη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.