Μάρτυρας αστυνομικός: «Αυτοί οι 4 ήταν πάνω από τον Άλκη»- Οι 12 κατηγορούμενοι στο κρατητήριο φώναζαν συνθήματα

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2023

Τους τέσσερις κατηγορούμενους που έφυγαν τελευταίοι πάνω από τον Άλκη Καμπανό κατονόμασε ο αστυνομικός του τμήματος Ανθρωποκτονιών που κατέθεσε σήμερα (20/2) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, αναφέροντας παράλληλα και τη «στήριξη» που έλαβαν οι «12» κατηγορούμενοι στο κρατητήριο από έναν επισκέπτη.

Υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο κάθονται 12 οπαδοί του ΠΑΟΚ για τη δολοφονία του 19χρονου και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Η αφορμή για τη δολοφονία του Άλκη - Τι ανέφερε ένας από τους κατηγορούμενους

Ο μάρτυρας αστυνομικός κατέθεσε τα εξής, όπως αναφέρουν οι GRTimes.gr:

Μετά τη σύλληψη του 1ου κατηγορούμενου, εκδόθηκαν εντάλματα και για τους υπόλοιπους, εκτός του 12ου. Στις 6 Φεβρουαρίου 2022 εκτελέστηκαν τα Εντάλματα.

Ο 2ος κατηγορούμενος είπε ότι ήταν στους συμμετέχοντες και ότι είχε μαζί του μαχαίρι -οικιακό που πήρε από τον σύνδεσμο- αλλά δεν χτύπησε τον Άλκη.

Ο 3ος συνελήφθη έξω από το σπίτι του και είπε τα περισσότερα: Ανέφερε ότι ήταν στους συμμετέχοντες, αλλά δεν πήρε μέρος στην επίθεση γιατί φοβήθηκε. Κατονόμασε όλα τα παιδιά πλην του τελευταίου.

Επισήμανε ότι πέρασε και τον πήρε ο 4ος κατηγορούμενος. Στον σύνδεσμο συναντήθηκαν με τους άλλους. Η επίθεση έγινε με αφορμή άλλο συμβάν, στο Ωραιόκαστρο, που οπαδοί του Άρη κυνήγησαν οπαδούς ΠΑΟΚ.

Ο μάρτυρας μετέφερε στο Δικαστήριο ένα περιστατικό που αντιλήφθηκε ως αξιωματικός υπηρεσίας. Συγκεκριμένα είπε: «Μέσα στα κρατητήρια, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου, ένας επισκέπτης τους είπε «κρατάτε γερά» και αυτοί άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα της ομάδας τους. Επικράτησε οχλαγωγία για λίγα λεπτά».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.