Μαρτίνς: «Σπάνιο και όμορφο γκολ, είμαι ευλογημένος»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2021

Για γκολ που έμπνευση που εξέπληξε τον Κουέστα έκανε λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την λήξη του αγώνα με τον Άρη.

«Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, δύσκολο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Σήμερα δεν σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό, όπως με την Αϊντχόβεν, αλλά έπρεπε να δουλέψουμε μέχρι τα τελευταία λεπτά για να το αλλάξουμε. Είμαστε μία ομάδα γεμάτη παιχνίδια, δεν είναι εύκολο.

Δουλεύουμε πολύ. Είχαμε μία άριστη ομάδα απέναντί μας και έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για το να το καταφέρουμε αυτό που καταφέραμε. Ήταν ένα έντονο παιχνίδι κόντρα στον δεύτερο της βαθμολογίας, μία εξαιρετική ομάδα που βρίσκεται δίκαια στην 2η θέση. Οπότε δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα ήταν πολύ δύσκολο» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δε έχω λόγια για την ομάδα μου. Είμαι πολύ ευλογημένος που προπονώ αυτή την ομάδα, αυτούς τους παίκτες. Δεν δείχνου την κούρασή τους από τα συνεχόμενα παιχνίδια, δουλεύουν συνέχεια και τα δίνουν όλα».

Για το γκολ του Μπουχαλάκη ανέφερε: «Ήταν μία έμπνευση της στιγμής, τους εξέπληξε όλους, μαζί και τον τερματοφύλακα του Άρη. Ήταν πραγματικά σπάνιο και όμορφο γκολ και μας χάρισε την πρόκριση. Είπα την λέξη ειρωνεία. Μετά τον αγώνα που είδαμε είναι η λέξη που ταιριάζει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.