Μαρτίνς: «Φοβόμαστε ότι θα στερηθούμε κάποιους παίκτες»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2020

Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο Πέδρο Μαρτίνς απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν τόσο το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, όσο και την συμμετοχή του Βαλμπουενά στο ντέρμπι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Για το αν περίμενε τόσο εύκολα τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Όχι σήμερα τίποτα δεν ήταν εύκολο, μπορεί να φάνηκε έτσι αλλά δεν ήταν. Δουλέψαμε πάρα πολύ, κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και εμείς κάναμε τα πράγματα να φαίνονται εύκολα ενώ στην πραγματικότητα δεν ήταν γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πάρα πολύ καλούς παίκτες, ποιοτικούς οι οποίοι είναι νέοι και έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους. 

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν πολύ έμπειρο προπονητή που ήξερε πολύ καλά να διαχειριστεί το παιχνίδι, αλλά εμείς κάναμε ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο που ήταν πραγματικά δύσκολο για οποιοδήποτε αντίπαλο να μας αντιμετωπίσει. Δείξαμε γιατί είμαστε οι πρώτοι και δείξαμε για ποιο λόγο βρισκόμαστε σ' αυτήν την θέση».

Για τον Βαλμπουενά και το αν θα προλάβει τον ΠΑΟΚ: «Οι επόμενες δύο μέρες είναι κρίσιμες. Ανταποκρίνεται καλά. Πιστεύω πως θα είναι διαθέσιμος, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε δύο μέρες ακόμα για να το σιγουρέψουμε».

Για το ενδεχόμενο πωλήσεων και τι θα ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ: «Η αγορά θα είναι ανοιχτή και φοβόμαστε ότι αυτό θα μας στερήσει κάποιους παίκτες. Θα υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τους παίκτες μας και κάποιοι πιστεύουμε ότι θα πουληθούν κάποιοι από τον σύλλογο. Αν ξεκινούσε τώρα η νέα σεζόν, κατά 90% η ομάδα θα ήταν ίδια και θα αναζητούσαμε έναν εξτρέμ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.