Μαρτίνς: «Είμαστε άξια στην πρώτη θέση, να μείνουμε μέχρι τέλος εκεί»

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Ιανουαρίου 2020

«Είμαστε άξια στην πρώτη θέση και να μείνουμε μέχρι τέλος εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Άρη με 4-2, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

«Αυτό συνέβη γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε ισορροπία στην τακτική. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι που λατρεύει ο κόσμος. Ήταν αμέτρητες οι ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο από επιθετικές προσπάθειες. Τα γκολ έρχονταν από επιθέσεις που έρχονταν με ευκολία και μετά από λάθη. Αυτό δεν αρέσει στους προπονητές, αλλά αρέσει στον κόσμο να το βλέπει. Δεν υπήρχε ισορροπία και νομίζω γι' αυτό γίνονταν και τα λάθη».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με τον ΟΦΗ και την ΑΕΚ:

«Πράγματι είναι δύο δύσκολα παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε σήμερα και από αύριο θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Από αύριο θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε γι' αυτό το παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Πέρσι σε αυτές τις δύο έδρες πήρε έναν βαθμό. Πιστεύετε ότι αν έρθει το απόλυτο ο Ολυμπιακός θα γίνει το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος;

«Δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε τα περσινά και τι έγινε σε ένα άλλο πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτούμε μόνο το φετινό πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτόμαστε πως με όλη τη αξία μας είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και να παραμείνουμε εκεί μέχρι το τέλος. Δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε πως χάσαμε βαθμούς πέρσι εκεί, αλλά να μην το επαναλάβουμε αυτό και να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

«Ακόμη δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου»


Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη, ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν απογοητευμένος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν αυτός και οι παίκτες του βρίσκονται πλέον με κλειστά μάτια:

"Δουλεύουμε πολύ στην τακτική, στους συνδυασμούς και στις πάσες για να βάζουμε γκολ. Πρέπει όμως να έχουμε στο μυαλό μας ότι η σεζόν είναι μεγάλη και πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο".

Για το γεγονός ότι μέχρι σήμερα η Equipe τον συμπεριλαμβάνει στις καλύτερες ενδεκάδες:

"Σε όποια κι αν πέρασα προσπάθησα να δουλέψω και να πετύχω. Γι' αυτό ήρθα και στον Ολυμπιακό. Ακόμα όμως δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου".

Για το γκολ που παραλίγο να βάλει με κεφαλιά:

"Το μοναδικό που έχω βάλει με το κεφάλι ήταν με την εθνική Γαλλίας. Ελπίζω να μην ήταν το τελευταίο. Πρέπει να το δουλέψω αυτό".

Για την επιστροφή του Φορτούνη:

"Είμαστε ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και γι' αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα. Δεν βασιζόμαστε σε έντεκα παίκτες. Θα βοηθήσει με την επιστροφή του ο Φορτούνης, θα βοηθήσει και ο Ποντένσε. Όλοι είναι απαραίτητοι".

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.