Μαρτίνς: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2022

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και δήλωσε πως η ομάδα του πλήρωσε τα λάθη της, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκε η ίδια τις δικές στις ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι από τα παιχνίδια που απολαμβάνει ο κόσμος και οι προπονητές: «Ήταν ένα έντονο παιχνίδια, ξέραμε πως θα είναι αρκετά ισορροπημένο και με πολλές μονομαχίες. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε το γκολ. Έτσι είναι».

Στο ερώτημα αν είναι ο αγώνας με το υψηλότερο ρυθμό σε όλη τη κανονική διάρκεια, απάντησε: «Σήμερα πραγματικά ήταν έντονο παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Πάντα έτσι είναι οι αγώνες με τον Άρη. Ξέραμε σίγουρα πως θα δυσκολεύανε τα πράγματα για εμάς. Θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση καθώς προέρχονταν από δύο θετικά αποτελέσματα και από την επιστροφή των έξι βαθμών».

Για το αήττητο του Ολυμπιακού που έσπασε: «Θα συνεχίσουμε προσπαθώντας να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Δεν τελείωσε τίποτα, να συνεχίσουμε με σοβαρότητα για να κερδίσουμε τους βαθμούς που πρέπει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.