Μαρτίνεζ: «Πολύ ποιοτικός ο Άρης - Αυτά μου είπε ο Καρυπίδης»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκο Μαρτίνεζ όπου και μίλησε για την επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με την φανέλα του Βόλου. Ο πρώην παίκτης του Άρη μίλησε για την πορεία των κιτρινόμαυρων στο τρέχον πρωτάθλημα ενώ αποκάλυψε και τι συζήτησε με τον κ. Καρυπίδη μετά και το τέλος του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αντιμετωπίζαμε την δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Έχουν ένα εκπληκτικό σύνολο και παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Για το πέρασμα του στους κιτρινόμαυρους: «Πέρασα εκεί δυο χρόνια, έχω αρκετές αναμνήσεις, δεν έπαιζα όσο ήθελα αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και στην ζωή. Θα ήθελα να έχω παίξει περισσότερο στην ομάδα και να την βοηθήσω».

Για το αν μπορεί να διατηρηθεί ο Άρης εκεί που είναι: «Με το ρόστερ που έχει ο Μάντζιος, έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα η οποία έχει την ποιότητα να παίρνει τα αποτελέσματα. Μπορεί να παραμείνει σε αυτές τις θέσεις. Τα προηγούμενη χρόνια δεν την είχε αυτή, είναι πολύ δυνατή πλεόν στην άμυνα. Με την προσθήκη ενός παίκτη στην μέση ή μπροστά μπορεί να πάει καλύτερα».

Για το ποιους συνάντησε αλλά και με ποιους μίλησε στο ματς με τον Άρη: «Μίλησα με αρκετά παιδιά με τον Ματέο, τον Μπερτόγλιο τον πρόεδρο αλλά και με τον Μάτζιο. Έχω φίλους στον Άρη».

Για το τι συζήτησε με τον Καρυπίδη: «Με τον κ. Καρυπίδη έχω πολύ καλές σχέσεις. Ο πρόεδρος με ήθελε να μείνω, μου είχε πει πως θα είχα ευκαιρίες στην ομάδα και ήταν κρίμα να φύγω. Εγώ όμως εγώ ήθελα να παίζω, δεν ήθελα να κάνω… τουρισμό. Αυτά συμβαίνουν όμως».

Για τον στόχο του Βόλου στο πρωτάθλημα: «Θέλουμε να παλέψουμε για τα πλει οφ, έχουμε καλό προπονητή, καλή ομάδα και θα παλέψουμε για αυτό. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, αλλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και αυτός είναι να είμαστε στην πρώτη εξάδα».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.