Μαρτίνεθ: «Στα ντέρμπι παίζει ρόλο ακόμα και το πως θα ξυπνήσεις - Παίκτης ψυχολογίας ο Ματέο»

Metrosport Team20 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκο Μαρτίνεθ.

Ο μεσοεπιθετικός του ΝΠΣ Βόλου, μίλησε αναφορικά με την παρουσία του Ματέο Γκαρσία στον Άρη και το αναγεννημένο πρόσωπο που έδειξε ο Αργεντίνος, στην καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας μετά την επιστροφή του. Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ της πρώην ομάδας του και του ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (21/4).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον Ματέο Γκαρσία, σημείωσε: «Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η παρουσία του Γκαρσία, έρχεται από ένα διάστημα αποχής από τον Ερυθρό Αστέρα και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Πρόκειται για έναν παίκτη ψυχολογίας ο οποίος δεν είχε κάνει και προετοιμασία ενώ για εμένα δεν αποτέλεσε έκπληξη η εμφάνιση του με τον Παναθηναϊκό γιατί ξέρω τις ικανότητες του». 

Για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης: «Ήρθα για λίγο στον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά ο Ματέο δεν ήταν τότε 100% έτοιμος ενώ στον Άρη υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός για μία θέση. Αύριο πιστεύω ότι θα έχουμε ένα σκληρό παιχνίδι και έτσι είναι τα ντέρμπι, παίζει ρόλο το πως θα ξυπνήσεις ακόμα και το πως θα διαχειριστεί ο καθένας την πίεση. Εγώ ελπίζω να κερδίσει ο Άρης και έχει παρουσιάσει καλύτερες εμφανίσεις φέτος σε σχέση με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.