Μαρτίνεθ: «Πρώτα η Χετάφε και μετά ο ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ζαΐρης24 Οκτωβρίου 2020

Η Γρανάδα την οποία αντιμετωπίζει την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ στην Ισπανία, παίζει αύριο απέναντι στη Χετάφε, λίγες μέρες μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Ολλανδία επί της PSV. 

Ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και δήλωσε περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο σύλλογος: 

«Αυτό που ζούμε είναι πρωτόγνωρο και ήρθε με πολύ ιδρώτα και προσπάθεια. Για πρώτη φορά παίζουμε στην Ευρώπη και θέλουμε να το ζήσουμε. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε συνεχόμενους αγώνες. Δείτε ποιους κερδίσαμε την περασμένη εβδομάδα. Τη Σεβίλη και την PSV. Αυτό σημαίνει πολλά για τη δουλειά που κάνουμε με τα παιδιά και δεν αλλάζω ούτε μια σταγόνα ιδρώτα...» 

Συνεχίζοντας ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ρωτήθηκε για τον παράγοντα κούραση ενόψει του αγώνα με τη Χετάφε: «Το θέμα είναι να διαχειρίζεσαι ένα ματς ώστε η κούραση να είναι λιγότερη. Το έχουμε πετύχει και παίζουμε έξυπνα. Μην ξεχνάτε ότι δεν παίζουν μόνο έντεκα παίκτες. Τώρα παίζουμε με τη Χετάφε και μετά έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.