Μαρτίνεθ: «Εύχομαι στον Γκαρσία το καλύτερο από την... Παρασκευή!»

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2020

ΠΑΟΚ και Γρανάδα μετρούν αντίστροφα για την αναμέτρηση της Πέμπτης, καθώς οι Ισπανοί «πάτησαν» Θεσσαλονίκη και μίλησαν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, με τον τεχνικό της ομάδας, Μαρτίνεθ, να χαρακτηρίζει ως ιστορική την ευκαιρία που έχει η ομάδα του να τερματίσει πρώτη στη σχετική βαθμολογία του ομίλου.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανέφερε αρχικά:
«Ο στόχος μας είναι να πάντα να νικάμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να τον συνδυάσουμε με την παρουσίαση ορισμένων παικτών που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής, επειδή επίσης αξίζουν να χαρούν την παρουσία τους στο Europa League. Εχουμε την δυνατότητα να βγούμε πρώτοι κι αυτό θα είναι κάτι ιστορικό. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να παίξουμε ξανά σε λιγότερο από 72 ώρες και αυτό είναι θετικό. Βέβαια, αυτό μας έχει βοηθήσει να δυναμώσουμε και ό,τι δεν μπορούμε να το ελέγξουμε καλό είναι μην αφιερώνουμε ούτε δευτερόλεπτο σ' αυτό».

Τόνισε ακόμη: «Ήταν μία πρόκληση για μας να περάσουμε το όνομα της Γρανάδα σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία σπουδαία ομάδα στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει τίτλους και πριν ένα μήνα μας έβαλαν σε ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια μας ως τώρα. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει μεγάλη εμπειρία, γνωρίζει τον σύλλογο και προφανώς του εύχομαι το καλυτερο, αλλά.... από την Παρασκευή.

Τέλος, σημείωσε: «Θα ήθελα να σημειώσω που βρισκόμαστε τώρα. Το έμβλημα της Γρανάδα, το όνομα της πόλης, τα συναιθσήματα και τις αξίες που αυτοί οι παίκτες εκπροσωπούν σε όλη την Ευρώπη».

Με τη σειρά του ο Χόρχε Μολίνα ανέφερε:

Ο Χόρχε Μολίνα αρχικά μίλησε για το αν του αρέσει να παίζει μόνος ή με δύο: «Νιώθω άνετα και στις δύο περιπτώσεις. Το σημανικό είναι να ξέρουμε τι απαιτείται κάθε φορά και όταν το εφαρμόζουμε να είμαστε θετικοί».

Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στην La Liga: «Δεχόμαστε αρκετή κριτική, αλλά η ομάδα έχει πολύ καλή σεζόν και μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων του Europa League έχουμε προκριθεί.

Αναφερόμενος στο ματς με τον ΠΑΟΚ και το τι θεωρεί κλειδί, σημείωσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δυναμώνουμε στις λεπτομέρειες στις οποίες έχουμε αποτύχει στα τελευταία λεπτά. Ο ΠΑΟΚ ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος στο πρώτο παιχνίδι.

Όσο για την προσαρμογή του στην ομάδφα την χαρακτήρισε τέλεια: «Είμαι τυχερός γιατί βρέθηκα σε ένα πολύ υγιές γκρουπ, που με υποδέχθηκε από την αρχή με ανοιχτές αγκάλες. Ενιωσα ένας απ' όλους από την πρώτη στιγμή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.