Μαρτίνες: «Μας αρέσει που λένε ότι δεν είμαστε το φαβορί»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

''Μας αρέσει που λένε ότι δεν είμαστε το φαβορί'', δήλωσε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ της Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες, ενόψει του αυριανού (18/12, 17.00) μεγάλου τελικού του Μουντιάλ με αντίπαλο τη Γαλλία.

"Δεν μου αρέσει ποτέ όταν λέει ο κόσμος ποια ομάδα είναι φαβορί και ποια όχι. Εμείς δεν αισθανόμαστε ποτέ πως είμαστε ανώτεροι από κάθε ομάδα ή το αντίθετο. 'Όπως έλεγα πάντα, το αβαντάζ που έχουμε είναι πως διαθέτουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα καλύτερο παίκτη από τον Μέσι που είδα στο Copa America 2021, όμως η αλήθεια είναι πως σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ακόμα καλύτερος

Τον βλέπω πολύ χαρούμενο. Παίζει πολύ καλά και δίνει ενέργεια σε όλη την ομάδα. Είναι ενθουσιασμένος, γεμάτος χαρά και αυτό μας βοηθάει πολύ", τόνισε ο Μαρτίνες, για να προσθέσει:

"Αισθανόμαστε πως είμαστε οι οικοδεσπότες, ότι παίζουμε στην Αργεντινή. Η υποστήριξη του κόσμου μάς βοήθησε να αφήσουμε πίσω μας το άσχημο παιχνίδι απέναντι στην Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα.

Έχουμε αναλύσει την Γαλλία, είναι ένας αντίπαλος που θα μπορούσαμε να βρούμε απέναντί μας στους 16. Ήταν πρωταθλητές στο περασμένο Μουντιάλ και δεν μιλάμε για έναν μόνο παίκτη.

Είναι πολύ επικίνδυνοι, έχουν σπουδαίους αμυντικούς, κορυφαίου επιπέδου παίκτες, έναν υπέροχο τερματοφύλακα και γενικά μία εξαιρετική εθνική ομάδα.

Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2014 έκανα μπάρμπεκιου για την οικογένειά μου. Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2018 στην Ρωσία ήμουν στις εξέδρες με τον αδερφό μου και του είπα ότι στο επόμενο Μουντιάλ, θα είμαι παρών".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.