Μαρτίνες: «Κάποιοι με λένε κλόουν και μπορεί να έχουν δίκιο»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2023

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 που διεξήχθη στο Κατάρ να πέρασε στην ιστορία ως το Μουντιάλ του Λιονέλ Μέσι, αλλά ο συμπαίκτης του Μέσι, Εμιλιάνο Μαρτίνες, κατάφερε να βάλει και εκείνος το όνομά στη διοργάνωση, όχι όμως μόνο για τις αποκρούσεις του, αλλά και για τους πανηγυρισμούς του προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις.

«Δεν είχα "προγραμματίσει" τους πανηγυρισμούς μου. Κάποιοι μπορεί να με λένε κλόουν και μπορεί να έχουν δίκιο. Η χειρονομία που έκανα ήταν ένα αστείο με τους συμπαίκτες μου. Το είχα κάνει και στο Κόπα Αμέρικα. Όλοι είπαν ότι δεν θα το τολμούσα ξανά, ακόμα και ο Λέο (Μέσι). Το έκανα όμως, μόνο για αυτούς», ανέφερε πρόσφατα στο γαλλικό περιοδικό France Football ο Αργεντινός γκολκίπερ, για όσα διαδραματίστηκαν την ώρα της απονομής του τροπαίου.

Ο Εμιλιάνο Μαρτόνες μπορεί να μην προσχεδιάσει τίποτα, σύμφωνα με όσα είπε, αλλά σίγουρα ο πανηγυρισμός του θα περάσει στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το θέμα είναι θα τον θυμόμαστε για αυτό ή για την κομβική απόκρουση που έκανε στο φινάλε της παράτασης με τη Γαλλία; Ο χρόνος θα δώσει τις απαντήσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.