Μαρτίνες για Λαόθ: «Σαν να ήθελε να σκοράρουν οι Ολλανδοί»

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Για τη διαιτησία του Λαόθ και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το παιχνίδι της Αργεντινής με αντίπαλο την Ολλανδία για τους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μίλησε ο γκολκίπερ της «Αλμπισελέστε», Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου της αναμέτρησης τοποθετήθηκε για τον Ισπανό ρέφερι σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα ήθελε να οριστεί ξανά σε αναμέτρηση της Αργεντινής.

«Ελέγχαμε το παιχνίδι, ήμασταν 2-0 μπροστά, αλλά ο διαιτητής έδινε όλες τις φάσεις υπέρ της Ολλανδίας. Από το πουθενά μείωσαν με μια καλή κεφαλιά, ο διαιτητής έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις χωρίς λόγο, τους έδωσε 2-3 φάουλ έξω από την περιοχή. Σαν να ήθελε να σκοράρουν. Ελπίζω να μην έχουμε αυτόν τον διαιτητή ξανά, είναι άχρηστος. Άκουσα τον Φαν Χάαλ να λέει πριν τα πέναλτι πως έχουν πλεονέκτημα και να δηλώνει βέβαιος πως θα μας νικήσουν. Πιστεύω πως πρέπει να το βουλώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γκολκίπερ της Εθνικής Αργεντινής.

Ο ίδιος στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα αντιμετωπίσει τον επίσης εξαιρετικό γκολκίπερ της Κροατίας , Ντόμινικ Λιβάκοβιτς, ο οποίος έγινε μόλις ο τρίτος στην ιστορία των Μουντιάλ (μετά τον Αργεντινό Γκοϊκοετσέα το 1990 και τον συμπατριώτη του Σούμπασιτς το 2018) που αποκρούει τέσσερα πέναλτι στην ίδια διοργάνωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.