Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα αυστηρά μέτρα που λαμβάνει η αστυνομία της Μασσαλίας

Metrosport Team05 Απριλίου 2022

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ (7/4) είχε χαρακτηριστεί εξ αρχής ως ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου από την UEFA προχωρώντας στην επιστράτευση δύο επιπλέον security officers για τον εν λόγω αγώνα. Σειρά πήρε και η ανακοίνωση της αστυνομίας της Μασσαλίας.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι αρχές της Μασσαλίας ανέπτυξαν ένα ενισχυμένο σύστημα ασφαλείας, με κύριο στόχο να αποφευχθεί οποιαδήποτε διατάραξη της δημόσιας τάξης στο κέντρο της πόλης ή γύρω από το γήπεδο.

Μετά από συνάντηση και συζήτηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του αρχηγείου της αστυνομίας με τους επιτελείς του γαλλικού συλλόγου και τους αρμόδιους φορείς κατέληξαν σε ορισμένες αποφάσεις για να εφαρμοστούν όλα τα μέτρα και η διεξαγωγή του αγώνα να κυλήσει ομαλά, εντός και εκτός του σταδίου.

Επίσης, αναφέρουν πως ο αρχηγός της αστυνομίας του Bouches-du-Rhône, εξέδωσε επίσης δύο εντολές που απαγορεύουν: 1) Πορεία, παρελάσεις, συγκεντρώσεις και περιπλανήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ στο 1ο, 2ο, 6ο, 7ο και 8ο διαμέρισμα της Μασσαλίας, 2) σε άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ή συμπεριφέρονται ως τέτοια, να οδηγούν ή να σταθμεύουν σε δημόσιους δρόμους στο 1ο, 2ο, 6ο και 7ο διαμέρισμα της Μασσαλίας από την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 6:00 μ.μ. έως την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 11: 59 μ.μ.

Επιπλέον υπάρχει απαγόρευση για μεταφορά, κατοχή και χρήση πυροτεχνικών μέσων κοντά στο γήπεδο. «Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας και αρκετές μονάδες κινητών δυνάμεων θα αναπτυχθούν γύρω από το γήπεδο, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στο κέντρο της πόλης της Μασσαλίας για να αποτρέψουν οποιαδήποτε απαγορευμένη συγκέντρωση και να επέμβουν χωρίς καθυστέρηση σε περίπτωση προβλήματος», αναφέρει το δελτίο τύπου από τη Νομαρχία Αστυνομίας.

Τέλος, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, ώστε να σεβαστούν και να τηρηθούν τα παραπάνω μέτρα, καθώς έλαβαν εγγράφως και τις αντίστοιχες οδηγίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.