Μαρκόφσκι: «Έμεινα άφωνος με τον Κωνσταντέλια, περιμένω κάτι παραπάνω από τον Ολιβέιρα»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι, επιθετικός, πλέον, της Καλαμάτας, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ, τον Κωνσταντέλια και τον Ολιβέιρα.

«Θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός έχει δείξει ότι είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έχει πάρει δύσκολα αποτελέσματα και θα το παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είχε ανέβει πριν την διακοπή και στο ματς κυπέλλου με την Καλαμάτα είχε καλή εικόνα και ανυπομονώ. Δεν νομίζω ο Παναιτωλικός να έχει παθητικό ρόλο. Επειδή παίζει στο Αγρίνιο θα είναι επιθετικός, αυτό μας έχει δείξει» είπε αρχικά για το σημερινό (22/12) ματς και συνέχισε:

«Ήμουν στο γήπεδο στο παιχνίδι κυπέλλου της Καλαμάτας με τον ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά είδα τον Κωνσταντέλια και έμεινα άφωνος, έδειξε απίστευτα προσόντα μου άρεσε πάρα πολύ. Λέω αυτό που είδα. Ηταν ο καλύτερος παίκτης με διαφορά. Η άποψή μου ότι δεν είναι ξεκάθαρο δεκάρι ή ότι η θέση του είναι στα πλάγια, έδειξε ότι μπορεί να κινείται ελεύθερα σε όλες τις θέσεις πίσω από τον φορ. Εχει τεχνικά προσόντα και ντρίπλα, κάνει τα πάντα. Αναλόγως τα παιχνίδια το ίδιο καλά μπορεί να παίξει και στον άξονα και ως winger.»

Τόνισε ότι: «Ο ΠΑΟΚ παρά τις αλλαγές έδειξε σοβαρότητα, φάνηκε και η ποιότητα. Ο Αουγκούστο ήταν αλάνθαστος, χωρίς, βέβαια, να έχει μεγάλη πίεση. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κάθε επίσημο ματς σου δίνει κάτι παραπάνω από ένα φιλικό. Το παιχνίδι κυπέλλου βοήθησε τόσο εμάς, όσο και τον ΠΑΟΚ μετά την διακοπή.»

Για τους Καρέλη και Ολιβέιρα ανέφερε: «Και τον Καρέλη και τον Ολιβέιρα τους έχω σε εκτίμηση. Ημουν το καλοκαίρι στην Σερβία, στην προετοιμασία του Παναιτωλικού για δύο ημέρες, και βρήκα την ευκαιρία να παρακολουθήσω δύο τρεις προπονήσεις. Έκανα μία συζήτηση με τον Καρέλη και φαινόταν ότι θα ήταν η χρονιά του, ήταν σε φόρμα. Χαίρομαι πολύ γι' αυτόν. Φέτος πάει πολύ καλά και του εύχομαι να βγει πρώτος σκόρερ γιατί θα ήταν μεγάλη υπόθεση για έναν Έλληνα. 

Ο Ολιβέιρα είχε και αυτός άτυχο παρελθόν. Είχε μπει δυνατά στους προηγούμενους αγώνες, αλλά στον αγώνα κυπέλλου μου φάνηκε σαν να προστατεύεται. Μπορώ να το καταλάβω γιατί ήταν ένα παιχνίδι με κατώτερης κατηγορίας ομάδα. Περιμένω κάτι παραπάνω από αυτόν.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.