Μάρκος Αντόνιο: «Νιώθω σαν το σπίτι μου, η ομάδα είναι πολύ ώριμη»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2024

Ο Μάρκος Αντόνιο μίλησε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ κάνοντας έναν μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το πως βλέπει το δεύτερο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου, ενώ τόνισε πως κάθε μέρα νιώθει περισσότερο σαν στο σπίτι του.

Σχετικά με την μεταγραφή του και την προσαρμογή του, δήλωσε: «Με την άφιξή μου είχα κάποιους τραυματισμούς, αλλά τώρα είμαι 100% έτοιμος και προσαρμοσμένος στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Έτυχα πολύ καλής υποδοχής από όλους στον σύλλογο και στον ΠΑΟΚ νιώθω κάθε μέρα περισσότερο σαν στο σπίτι μου. Έχω αρχίσει να παίζω και αυτό δεν συνέβη τυχαία και είναι κάτι με το οποίο δούλευα πολύ τον τελευταίο καιρό.

Μπορώ να παίξω και πιο μπροστά στο γήπεδο, στον ρόλο του επιτελικού και να αποτελέσει μια εξτρά επιλογή για τους συμπαίκτες μου. Ήρθαν και δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα και ελπίζω η καλή φάση να συνεχιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν». 


Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και για την συνέχεια στην σεζόν: «Βιώνουμε ένα καλό σερί στους τελευταίους μας αγώνες στους οποίους αγωνιζόμαστε και η ιδέα είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όλο και πιο σκληρά ώστε αυτό να επιτευχθεί στο μέλλον.

Κάνουμε το καλύτερο δυνατό και είμαι σίγουρος ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Υπάρχουν πολλά ακόμα παιχνίδια μπροστά μας, αλλά ξέρω ότι μπορούμε να παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Η ομάδα είναι πολύ ώριμη και γνωρίζει τις δυνατότητές της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.