Μαρκεζίνης: «Δεν αξίζει η σταύρωση στον Τσιτσιπά»

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2021

Τον «φάκελο Τσιτσιπάς» άνοιξε ο Παναγιώτης Μαρκεζίνης, εκ των εμπνευστών της σελίδας «Τσιτσιπάς hooligans», μέσω του Metropolis 95.5.

«Το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος για να φέρνεις τον εαυτό σου αντιμέτωπο με την πραγματικότητα. Στην σελίδα είμαστε τρεις άνθρωποι. Η ιστορία πως έχει. Ο Νίκος είχε μία σελίδα με τους «Μασούτης hooligans». 

Το 2019 όταν έπαιξε ο Στέφανος με τον Ναδάλ μας ήρθε η ιδέα, αλλά σκεφτήκαμε ότι θα ήταν αστείο να μεταφέρουμε τον... χουλιγκανισμό σε ένα ευγενές άθλημα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Ο Στέφανος είναι υπερταλαντούχος. Δεν ξέρει να προσέχει τον εαυτό του, μου το έχει πει, δεν τουιτάρω με... ποιότητα. Είναι συγκεντρωμένος στον στόχο του».

Υπογράμμισε ότι: «Η σελίδα έχει 40.000 μέλη. Ο Στέφανος παραμένει πάντα στην επικαιρότητα, είτε με το τένις, είτε με κάποιον άλλον τρόπο. Είχαμε γνωριστεί στο Τατόι. Μας διαβάζει και γελάει. Προς τιμήν του ποτέ δεν μας έχει κάνει παράπονα, παρότι έχουμε κάνει κριτική και με την ιστορία του Ντουμπάι. 

Δεν είναι για σταύρωση. Επειδή είπατε και για τους πολιτικούς, τουλάχιστον, αυτός τα λεφτά του τα βγάζει με δικό του ιδρώτα. Δεν νομίζω ότι αξίζει την σταύρωση. Καταλαβαίνω ο κόσμος είναι οργισμένος. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο με λόγο περιμένεις να έχει μία πιο ήρεμη κρίση, αλλά από την άλλη είναι 22 χρονών. Όχι ότι τον δικαιολογεί, αλλά δεν ξέρω...»

Τόνισε ότι: «Στη Θεσσαλονίκη έχουμε πολλούς φίλους. Έχουμε επίτιμο πρόεδρο στο κλαμπ τον Γιώργο Μαυρίδη, έχει σχέση με τα συνθήματα και έχει βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι. Το Άρης και δεν είμαι καλά είναι το σύνθημα που κρατάω...»

Ενώ είπε αστειευόμενος: «Δεν ευχήθηκε και ο κ. Μητσοτάκης χρόνια πολλά στον Μεντβέντεφ...»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.