Μαρινάκης για Σαββίδη, Μελισσανίδη: «Είναι ξεφτίλα» - Γκαγκάτσης: «Επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2023

Η επιλογή του Σουηδού, Πίτερ Φρόιντφελντ, ως αρχιδιαιτητή έχει φέρει την έντονη διαμαρτυρία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αντέδρασε εξαπολύοντας επίθεση σε Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον Μάκη Γκαγκάτση να μην το αφήνει να πέσει κάτω.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι φανερά ενοχλημένος με την επιλογή του Πίτερ Φρόιντφελντ και αντέδρασε έντονα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Super League και ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έριξε πυρά κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, αλλά και των Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Λέγοντας χαρακτηριστικά τρεις συνεχόμενες φορές: «Είναι Ξεφτίλα για τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη άλλα να συμφωνούμε στη Λίγκα κι άλλα να γίνονται εδώ».

Με τον Μάκη Γκαγκάτση να απαντά άμεσα: «Εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη εδώ, επιστρέφεται ο χαρακτηρισμός ως απαράδεκτος γιατί ποτέ δεν είχαμε συμφωνήσει, είχαμε επιφυλαχθεί να μιλήσω τότε με τον κ. Σαββίδη. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ξεφτίλα να εγκρίνουμε τώρα τον Σουηδό ενώ μάλιστα ήταν κ υποψήφιος το 2020 και δεν έχουμε κάτι να καταμαρτυρήσουμε εναντίον του ανθρώπου». Ενώ πρόσθεσε: «Δεν ήταν δηλαδή ξεφτίλα η πρόσληψη του Κλάτενμπεργκ στη Λίγκα παρά τη θέληση ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Βόλου τότε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.