Μαρινάκη πες αλεύρι… ο Αυγενάκης σε γυρεύει!

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2023

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Το να αρχίσεις να αναφέρεσαι στα δυο πιο πάνω πρόσωπα, στην προσφορά τους στο ποδόσφαιρο είναι εκ των ων ουκ άνευ αν θέλεις να διαπιστώσεις το που βαδίζει αυτό!! Κάθε απόφαση, κάθε κίνηση που κάνουν ή θέλουν να κάνουν αποσκοπεί προς τέρψη των δικών τους φιλοδοξιών και ικανοποίηση των δικών τους συμφερόντων. Είναι ή μάλλον ήταν γνωστό τοις πάσι η μεταξύ τους «φιλία» και αλληλοϋποστήριξη. 

Αυγενάκης και Μαρινάκης έμοιαζαν σαν τους Χιώτες που πηγαίνουν δυο-δυο! Ο Αυγενάκης έσταζε και στάζει μέλι για τον Ολυμπιακό μη τηρώντας έστω και τα τυπικά που προϋποθέτει ως συμπεριφορά η θέση του υφυπουργού που κατέχει. Μέχρι και στο Βελιγράδι για το φάιναλ φορ πήγε… με έξοδα του Ελληνικού λαού. Ωστόσο καμιά φορά η ιδιοτέλεια και η άκρατη επιθυμία σου, να επιπλεύσεις το βόθρου στον οποίον προΐστασαι σε οδηγεί σε λάθος κινήσεις. 

Έτσι ο Αυγενάκης προκειμένου και εν όψει εκλογών να κάνει τους Μεσογειακούς στην Κρήτη, έκοψε χρήματα από όλες τις ομάδες. Φυσικά για την Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη τα αόρατα αθλητικά έργα συνεχίζονται… Η σούπερ λιγκ από 21 εκατομμύρια θα πάρει 16. Αυτό όμως δεν είναι μόνο μείον πέντε εκατομμύρια. Είναι ένας ευτελισμός της προεδρίας Μαρινάκης που υποσχόταν μεγάλα έσοδα για τις ομάδες και είδε τον Αυγενάκη να του κάνει περικοπές. Προφανώς και έγινε το έλα να δεις. 

Ο Αυγενάκης σα νέος παντοκράτωρ είπε στις υπόλοιπες ομάδες και αθλήματα να πάρουν λιγότερα. Μέχρι εκεί έφτασε προκειμένου να μειώσει το μένος του Μαρινάκη. Αφού είδε ότι δε γινόταν τίποτε ανακάλυψε μια μέθοδο ενοχοποίησης και τιμωρίας ομάδων με μη καταβολή χρημάτων επειδή αναφέρθηκαν από την αρμόδια εταιρία ότι πιθανώς να συμμετείχαν σε στημένους αγώνες. Το «πιθανώς» δεν έκανε καμία διαφορά για τον Αυγενάκη. 

Οι νόμοι και το πνεύμα τους πάνε περίπατο όταν μπαίνει στη μέση το όνομα Μαρινάκης. Αν συμβεί αυτό είναι πιθανό πάνω από 20 ομάδες να μη λάβουν χρήματα προκειμένου ο Αυγενάκης να καλμάρει τον Μαρινάκη. Ο τελευταίος για πολλοστή φορά αναγγέλλει την κεντρική χορηγία της λίγκα κι ας φτάνουμε στο τέλος του δεύτερου γύρου. Ένας χρόνος και από κει χάθηκε επί προεδρίας Μαρινάκη. Από την άλλη απέλυσαν και τον Κλάτενμπεργκ από την Αίγυπτο. 

Τον πήραν χαμπάρι εκεί αλλά εμείς εδώ τον χρειαζόμαστε ή καλύτερα τον χρειάζεται συγκεκριμένη ομάδα για τις παλιές του γνωριμίες κι ας τον πληρώνει η λίγκα. Από την πλευρά μας στέλνουμε τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια σε όλους όσους ψήφισαν Μαρινάκη ελπίζοντας ότι θα πάρουν μια δεκάρα παραπάνω, δεν ξέρατε που μπλέκατε; Ξέρατε! Καλά να πάθετε…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.