Μαρίνα Πατούλη: «Και να ήθελε ο Γιώργος να γυρίσει, θα του έλεγα τελειώσαμε»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2021

Ο χωρισμός από τον Γιώργο «πόνεσε» την Μαρίνα Πατούλη, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.


Εξήγησε πως οι φήμες περί επανασύνδεσης ποτέ δεν ήταν αληθείς, ενώ τόνισε τι ακριβώς συμβαίνει στη σχέση με τον πρώην σύζυγό της αυτή τη στιγμή:


«Πραγματικά είμαι πολύ καλύτερα, νιώθω όμορφα και κάνω την επανεκκίνησή μου. Οι στιγμές αυτές είναι δύσκολες, έχει περάσει ένα διάστημα, γίνονται κάποιες διεργασίες μέσα μας. Προχωράμε, η ζωή συνεχίζεται. Νέους στόχους, νέα ξεκινήματα.»


Υπογράμμισε ότι: «Πάντα υπάρχει φημολογία επανασύνδεσης. Έχουμε πολύ καλή σχέση, έχουμε αποκαταστήσει και την επικοινωνία για χάρη του παιδιού. Μην μιλάμε γι’ αυτό, αυτό είναι παρελθόν, να πούμε τα καινούργια μας, τα ωραία μας. Είμαστε σε μια καλή ισορροπία, όταν με έναν άνθρωπο είσαι 35 χρόνια σε κοινή ζωή, έχεις μοιραστεί τα πάντα, αυτό δεν αλλάζει και θεωρώ πως ως άνθρωποι έχουμε τις αδυναμίες μας.


Ο χωρισμός ήταν ένα αναπάντεχο και αιφνίδιο γεγονός και μου στοίχισε πάρα πολύ. Όπως μοιράστηκα με τον κόσμο τις πολύ δύσκολες στιγμές, μοιράστηκα και την χαρά μου που ξεκίνησα με το J2Us. Ήταν η χρονική στιγμή που είχα τελειώσει και τη διαδικασία του διαζυγίου και ήθελα να δώσω ένα μήνυμα ειδικά στις γυναίκες που έχουν γράψει πολλά χρόνια ζωής με τους συζύγους, να πω τελείωσε κορίτσια, προχωράμε.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.