Μαρικά: «Μπορεί να πετύχει ξανά στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team02 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τσιπριάν Μαρικά.

Ο βετεράνος διεθνής Ρουμάνος επιθετικός και νυν προέδρος της Φαρούλ Κοστάντζα μίλησε για την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Τσιπριάν Μαρικά δήλωσε:

Για την επιστροφή Λουτσέσκου: «Το είδα στις εφημερίδες. Είμαι χαρούμενος γι αυτόν γιατί νιώθει καλά. Είχε επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ και είναι από τους καλύτερους προπονητές στη Ρουμανία. Παλιά ήταν πιο νέος, τώρα έχει τις εμπειρίες, έχει και τον πάτερα του από πίσω. Έχει δυνατότητες και μπορεί να πέτυχει ξανά με τον ΠΑΟΚ».

Αν τον βοηθάει ο πατέρας του: «Σίγουρα είναι φυσιολογικό. Είναι τυχεροί όσοι έχουν έναν πατέρα σαν τον Μιρτσέα. Είναι καλό που έχει έναν μέντορα σαν αυτόν».

Αν έχουν το ίδιο προπονητικό στιλ ο Μιρτσέα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου: «Από όσο ξέρω όχι, έχουν διαφορετική φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Αλλά στο παιχνίδι μπορείς να αλλάξεις να προσαρμόσεις το στιλ σου βάσει του αντιπάλου».

Ποιος από τους δύο παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο: «Αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο. Ο Ραζβάν είναι πιο νέος και κατά τη γνώμη μου παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τον πατέρα του».

Αν ο Ραζβάν μπορεί να ξεπεράσει τον Μιρτσέα: «Δύσκολο, ο Μιρτσέα έχει κερδίσει πολλά τρόπαια. Δεν είναι όμως αδύνατον, έχει την προοπτική, μπορεί να τα καταφέρει. Του το εύχομαι αλλά είναι δύσκολο».

Αν μίλησε με τον Ραζβάν ή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Έχω επαφή και με τους δύο. Δεν μιλήσαμε από όταν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ αλλά ξέρω ότι είναι χαρούμενος εκεί. Του αρέσει στην Ελλάδα. Είναι χαρούμενος και του εύχομαι τα καλυτέρα με τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.