Μαρία Σπυράκη: Εμφανίστηκε σε εκδήλωση για το περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη μετά τον ντόρο για την υπόθεση με τον συνεργάτη της. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε σήμερα (17/12) σε προγραμματισμένη εκδήλωση για το περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη. Η κα Σπυράκη αρνήθηκε να προβεί σε πολιτικές δηλώσεις, ενώ στην εκδήλωση δεν συμμετείχαν άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Στο μεταξύ, ενόχληση υπάρχει στο Μαξίμου για τη Μαρία Σπυράκη, γιατί ενώ γνώριζε ότι υπήρχε έρευνα σε βάρος της από την OLAF για την πληρωμή έξτρα αποδοχών σε συνεργάτη της, δεν ενημέρωσε κανέναν στο κόμμα. Και κυρίως δεν ενημέρωσε τον πρωθυπουργό όταν πρόσφατα συναντήθηκε μαζί του και πήρε το χρίσμα για να είναι υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλονίκη.

Η σχετική ανακοίνωση συνοδεύθηκε και από φωτογραφικό στιγμιότυπο της υποψηφίας με τον πρωθυπουργό, γεγονός που βάζει στο κάδρο της υπόθεσης και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή, η ΝΔ με ανακοίνωσή της ανέστειλε την κομματική ιδιότητα της Μαρίας Σπυράκη και έτσι τέθηκε εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος για τις εθνικές εκλογές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.