Μαργαρίτης: «Αυτό είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο έζησα στον ΠΑΟΚ - Δεν θεωρώ απλό παράγοντα τον Χατζόπουλο»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2022

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco, Βαγγέλης Μαργαρίτης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο Δικέφαλο και στα αισθήματα που ένιωσε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά δήλωσε: «Νιώθω ότι γύρισα σπίτι μου, γυρίζω σε μια ομάδα η οποία που έχει δώσει πάρα πολλά, με έχει βοηθήσει στην καριέρα μου και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω πάλι στην ομάδα. Θα συνεργαστώ με ανθρώπους που έχουμε ζήσει πάρα πολλά κα περάσαμε πάρα πολλά μαζί».

Για το αν έχει κάνει αποτίμηση της πρώτης παρουσίας του ΠΑΟΚ και τώρα που επιστρέφει τι καινούριο μπορεί να προσθέσει: «Θεωρώ ότι δούλεψα πάρα πολύ για το καλύτερο για εμένα και πάνω από όλα για την ομάδα, η αποτίμησή μου είναι ότι έδωσα όλο μου τον εαυτό και αυτό πιστεύω πως πρέπει να κάνω και τώρα, παρόλο που είμαι στα 39, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, παίζοντας περισσότερο με το μυαλό πλέον.

Στα εννέα χρόνια που ήμουν στην ΠΑΟΚ πιστεύω πως η ομάδα πέτυχε πολλά πράγματα, εύχομαι για τη νέα χρονιά τα καλύτερα, να πετύχουμε στόχους που θα βάλουμε».

Στο ερώτημα αν περίμενε να είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπεί το σύγχρονο ΠΑΟΚ, απάντησε: «Με τίποτα δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα έχω αυτή την πορεία στον ΠΑΟΚ, αλλά για αυτό ευγνωμονώ αυτή την ομάδα, τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Τα πρώτα χρόνια που ήμασταν στην ομάδα είχαμε κάνει ένα πολύ ωραίο παρεάκι με Χαραλαμπίδη, Δέδα, Τσόχλα, Λάζαρο, θα ήθελα πολύ να τους ξανά έχω συμπαίκτες και να ξανά παίξουμε μαζί, και όλα τα παιδία δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, αλλά με αυτούς είχα ιδιαίτερη σχέση».

Για το πιο ιδιαίτερο περιστατικό που έχει ζήσει από φίλους του ΠΑΟΚ: «Ο Γιαννάκης είναι ό,τι πιο ιδιαίτερο έχω ζήσει, γιατί αυτός ο άνθρωπος μας βοηθάει πάρα πολύ, να είναι ένας άνθρωπος δίπλα σου όπως ο Γιαννάκης και να σε στηρίζει καθημερiνά είναι κάτι ιδιαίτερο. Θέλω να τον ευχαριστήσω και αυτόν και τον κ. Λουκά».

Για τον Θανάση Χατζόπουλο και αν όντως η συνάντησή τους διήρκησε πέντε λεπτά, πριν πει το "ναι" και επιστρέψει: «Δεν τον θεωρώ παράγοντα, κάνει αυτή τη δουλειά του παράγοντα σε μια ομάδα, αλλά νομίζω δουλεύει πιο πολύ συναισθηματικά, γιατί είναι ένας ΠΑΟΚτσής μέχρι το κόκκαλο. Τον ξέρω από τις πρώτες μου χρονιές στον ΠΑΟΚ, αλλά και από την πρώτη μέρα που συνεργάστηκα μαζί του ως πρόεδρος της ομάδας κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που θα βοηθήσει την ομάδα και ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν εκείνη τη στιγμή έναν άνθρωπο σαν τον κ. Χατζόπουλο. Ο κόσμος πρέπει να τον στηρίξει και είναι δίπλα του, γιατί αγαπάει την ομάδα και θα την πάει εκεί που πρέπει. Η πρώτη ΑΜΚ πήγε πολύ καλά και παροτρύνω τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει τον κ. Χατζόπουλο για αυτή την προσπάθεια που κάνει.

Ισχύει ότι τα βρήκαμε σε πέντε λεπτά και επέστρεψα στον ΠΑΟΚ. Μίλησα και με τον κόουτς και τα βρήκαμε πάρα πολύ εύκολα και γρήγορα, ήταν επιθυμία όλων να επιστρέψω στην ομάδα. Το συμβόλαιο είναι ένας χρόνος και φυσιολογικό είναι για την ηλικία μου και βλέπουμε».

Αν αισθάνεται ότι μπορεί να λειτουργήσει και σαν δεύτερος προπονητής στο παρκέ, είπε: «Συνήθως είμαι παίκτης του προπονητή, εκτελώ κατά γράμμα ότι θέλει ο προπονητής. Άμα διαφωνείς και κάνεις το δικό σου, χαλάς όλη τη χημεία της ομάδας και δεν λειτουργεί. Ένας παίκτης με εμπειρία μιλάει με τον προπονητή και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα και θα προσπαθήσω να το κάνω, διαβάζεις τις καταστάσεις».

Για την Εθνική ομάδα: «Υπάρχουν πολλά νεαρά παιδιά έχει καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση, απομένει άλλο ένα παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία. Να τους ευχηθώ καλή επιτυχία ώστε να καταφέρουν να περάσουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Άλλη ομάδα παίζει στα "παράθυρα" και άλλη στις μεγάλες διοργανώσεις, αν θεωρεί πως αυτοί που παίζουν στα "παράθυρα" κάνουν τη βρόμικη δουλειά μπορεί να καλλιεργήσει ένα συναίσθημα αδικίας, τόνισε: «Αυτό έχει να κάνει με τον άνθρωπο το πως το σκέφτεται, εγώ δεν το σκέφτομαι έτσι, σίγουρα θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ σε μια μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική, αλλά εγώ βλέπω τη θετική πλευρά. Οπότε είμαι ευγνώμων και τιμή μου που φόρεσα τη φανέλα της Εθνικής».

Για το κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να βοηθήσει: «Όλη η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό και θα παλέψει, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι, όποιον αντίπαλο και αν έχουμε, αυτό θέλω να βγάλω προς τα έξω στον κόσμο, καθημερινά θα ιδρώνουμε, εμείς πονάμε πρώτα από όλα, να έχουμε μια ομάδα που θα παλεύει για κάθε μπάλα. Θέλω να το δει ο κόσμος αυτό και αν έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, θέλουμε τον κόσμο δίπλας μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.