Μαραθώνιος: O Καλαπόδης ξεπέρασε τον Παπαδημητρίου και.. ξαφνιάστηκε από Ζησιμόπουλο

Παναγιώτα Χαλκιά21 Απριλίου 2024

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» ανέβηκε ο Γιώργος Καλαπόδης κάνοντας νέο ρεκόρ και ξεπερνώντας τον Αντώνη Παπαδημητρίου. Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 42χλμ σε 2:25:49, επίδοση που αποτελεί νέο ατομικό του ρεκόρ και του έδωσε, παράλληλα, την ευκαιρία να σπάσει το ρεκόρ του Αντώνη Παπαδημητρίου.

Ο Καλαπόδης μετά την παραλαβή του βραβείου του δήλωσε για τον συναθλητή του Α.Παπαδημητρίου, πως: «Ο Αντώνης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και φίλος μου. Έχει κάνει απίστευτα πράγματα. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και εμείς προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να ανεβαίνουμε σκαλί σκαλί. Θα ήθελα να συγχαρώ το νικητή τον Φώτη Ζησιμόπουλο για την προσπάθεια και το χρόνο που έκανε. Δεν το περίμενα, με ξάφνιασε!

Εγώ έκανα μια ατομική επίδοση και είναι πανευτυχής για αυτό. Εύχομαι να έχουμε όλοι την υγεία μας και να κυνηγάμε τους στόχους μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η κούρσα ήταν καλή, ο καιρός παρότι είχε αέρα μας βοήθησε. Ο Φώτης ήταν μπροστά και μου έδωσε κίνητρο για να τρέξω πιο γρήγορα και να βγάλω το χρόνο που έκανα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.