Μαραντόνα: Πιθανή «ανθρωποκτονία με δόλο» σύμφωνα με το πόρισμα!

Metrosport Team27 Απριλίου 2021

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα βύθισε στη θλίψη το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από το πόρισμα της ομάδας των ιατρών εμπειρογνωμόνων «καίνε» τους γιατρούς του Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε και Αγουστίνα Κοσακόφ, πιθανώς ακόμη και σε βαθμό «ανθρωποκτονίας με δόλο»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «Todo Noticias» επικαλούμενος πηγές στην ιατρική ομάδα που ερευνά την υπόθεση και θα δημοσιεύση την έκθεσή της στις 3 Μαΐου, ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε από καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση.

Η ιατρική ομάδα επιβεβαίωσε ότι η προϋπάρχουσα καρδιακή ανεπάρκεια προκάλεσε τον θάνατο του Μαραντόνα, αλλά ο Αργεντινός αστέρας δεν είχε υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στα απαιτούμενα τεστ.

Διαφορά στην ώρα θανάτου του

Από το πόρισμα προκύπτει διαφορά και στην ώρα θανάτου του Μαραντόνα, καθώς προσδιορίζεται ανάμεσα στις 4 με 6 το ξημέρωμα της 25ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια του ύπνου του και όχι στη 1:15 το μεσημέρι.

Μάλιστα αυτό δημιουργεί ερωτηματικά και για την κατάθεση της νοσοκόμας, Νταϊανά Μαδρίδ, η οποία κατέθεσε πως ο Μαραντόνα ξύπνησε κανονικά, απάντησε στις ερωτήσεις της και πως προσπάθησε επί 45 λεπτά να τον επαναφέρει στην ζωή, με μαλάξεις!

Γιατί απομάκρυναν όλους τους νοσηλευτές;

Από το πόρισμα Λεοπόλδο Λούκε και Αγουστίνα Κοσακόφ φέρεται να υποτίμησαν τα συμπτώματα των οιδημάτων του Μαραντόνα σε διάφορα σημεία του κορμιού του, όπως και το ότι κοιμόταν επί τρεις ημέρες διαρκώς (!) σύμφωνα με μαρτυρία ενός εκ των σωματοφυλάκων του, ενώ πρέπει να απαντήσουν και στο ότι απομάκρυναν όλους τους νοσηλευτές και δεν άφηναν τις νοσοκόμες να του δίνουν την συνταγογραφημένη του αγωγή στις ώρες που έπρεπε.

Παρ’ ότι θα έπρεπε να ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, σύμφωνα με το πόρισμα κάτι τέτοιο δεν έγινε και δεν υπήρχε πλάνο από διατροφολόγο.

«Έφυγε» στον ύπνο του

Σύμφωνα με το πόρισμα ο Ντιέγκο Μαραντόνα «έφυγε» στη διάρκεια του ύπνου του, μόνος, σ’ ένα δωμάτιο ακατάλληλο για νοσηλεία (χωρίς μπάνιο), χωρίς μπορεί να τον ακούσει (και να τον βοηθήσει) κανείς, ενώ το ασθενοφόρο που θα έπρεπε να βρίσκεται 24 ώρες έξω από το σπίτι του, απουσίαζε τη συγκεκριμένη ημέρα.

Οι Λεοπόλδο Λούκε και Αγουστίνα Κοσακόφ είναι πιθανό να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία με πιθανό δόλο, κάτι που αν συμβεί αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης από 15 ως 25 χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.