Στα χέρια του Θεού ο Μαραντόνα - Ετάφη δίπλα στους γονείς του

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2020

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στον αγαπημένο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος «έφυγε» μόλις στα 60 του χρόνια. Ο Ντιεγκίτο ετάφη δίπλα στους γονείς του στην Μπέλα Βίστα χτες αργά το βράδυ. Λίγα άτομα της οικογένειας του και φίλοι μετέφεραν στο νεκροταφείο το φέρετρο του με τη σημαία της Αργεντινής τυλιγμένο πάνω του. 

Νωρίτερα η σορός του βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στην «Κάσα Ροσάδα» όπου όλοι έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν. Η διαδικασία σταμάτησε λίγο πριν από τις 18:00 τοπική ώρα, μετά από 12 ώρες, έπειτα από απαίτηση της οικογένειας. Αφορμή στάθηκαν επεισόδια που προκλήθηκαν όταν αρκετοί οπαδοί επιχείρησαν να περάσουν τις προστατευτικές μπάρες για να πλησιάσουν το φέρετρο του Μαραντόνα. 

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, πλαστικών σφαιρών και αντλιών νερού για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Τέλος, σάλος ξέσπασε όταν δύο εργαζόμενοι στο νεκροτομείο του Μπουένος Άιρες δημοσίευσαν φωτογραφία όπου στέκοντας δίπλα στο άψυχο σώμα του «Ντιεγκίτο». Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τη διεύθυνση του νεκροτομείου να αποφασίζει την απόλυση των δύο υπαλλήλων.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.