Μαραγκοζίδης: «Ταιριάζει στον Σβαμπ ο ρόλος του στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάσος Μαραγκοζίδης.

Ο Έλληνας ατζέντης του Στέφαν Σβαμπ μίλησε για το γκολ του πελάτη του κόντρα στον Άρη και το πώς νιώθει ο Αυστριακός στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Μαραγκοζίδης δήλωσε:

Για τον Σβαμπ: «Οπωσδήποτε είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν είναι μόνο το γκολ αλλά η δουλειά που κάνει ο Στέφαν στα τελευταία ματς είναι καταπληκτική».

Για τις κινήσεις box to box που έκανε ο Σβαμπ: «Του είπα «θα γίνεις σέντερ φορ;». Κάνει τις κινήσεις στο βάθος και έτσι ήρθε το γκολ. Μου απάντησε με χιούμορ. Φυσικά και θέλει να είναι σε καλή θέση για γκολ αλλά πρωτίστως η θέση του είναι στο κέντρο για να σταθεροποιεί την ομάδα».

Αν ήταν η πιο χαρούμενη στιγμή του: «Δεν μπορώ να πω αν ήταν η καλύτερη αλλά ήταν από τις καλύτερες. Ο Στέφαν μου λέει ότι τα ντέρμπι είναι πολύ ποιοτικά. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το ένιωσε ως μεγάλη επιτυχία και γι αυτόν και την ομάδα. Ο Στέφαν είναι παιδί που κοιτά παιχνίδι με παιχνίδι. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου θέλουν τη νίκη για τη 2η θέση και μετά είναι το Κύπελλο με την ΑΕΚ όπου θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό».

Για το γκολ: «Μου είπε ότι με το που πήγε η μπάλα προς τα έξω, κατάλαβε ότι πρέπει να μείνει στη φάση. Έκανε την κίνηση από το κέντρο, ήταν μια πολύ καλή συνεργασία. Και με τον Ολυμπιακό έκανε μια αντίστοιχη κίνηση αλλά δεν του βγήκε. Του ταιριάζει ο ρόλος που έχει στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.