«Υπήρχε απογοήτευση στο πρώτο πέρασμα του Τσόλακ- Θα τα δώσει όλα για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team08 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο γνωστός ατζέντης ποδοσφαιριστών, Τάσος Μαραγκοζίδης.

Ο Έλληνας μάνατζερ αναφέρθηκε για την παρουσία του Αντόνιο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ και για τα όσα έχει καταλάβει για τον Κροάτη επιθετικό από την γνωριμία τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο Metropolis 95,5

«Εγώ την οικογένεια του Τσόλακ την ξέρω από τότε που ο αδερφός του Τσόλακ έπαιζε για λογαριασμό της Καλσρούη στους μικρούς. Ο αδερφός του έχει σταματήσει.

Το καλοκαίρι είχα συναντήσει τον Τσόλακ όταν είχαν διακοπή τα πρωταθλήματα, μου είχε αναφέρει ότι μαθαίνει ακόμα τα ελληνικά και έχει σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Το φαντάζεται να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να παίξει. Του αρέσει αρκετά η Θεσσαλονίκη. Στο μυαλό του πιστεύει ότι μπορεί να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή παίζει στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ επαγγελματίας και θα δώσει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ.»

Για το πρώτο διάστημα του Τσόλακ στον ΠΑΟΚ:

«Υπήρχε μια απογοήτευση στο πρώτο διάστημα του στον Δικέφαλο, θεωρεί ότι δεν του δόθηκε λίγος χρόνος για να προσαρμοστεί στην Θεσσαλονίκη και στα ελληνικά δεδομένα. Η ποιότητα του φάνηκε και στην Ριέκα αλλά και στην Μάλμε. Κατάφερε με την σουηδική ομάδα να παίξει στα γκρούπ του Τσάμπιονς Λίγκ. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την καριέρα του.

Είναι παίκτης ψυχολογίας ο Τσόλακ:

«Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο και ειδικά για τον σέντερ φορ, στην Ριέκα έπιανε χιλιόμετρα, άρα έκανε πολλά πράγματα για την ομάδα του.»

Αυτά ανέφερε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Υπάρχουν πολλά ακούσματα, και σίγουρα ομάδες θέλουν να τον κάνουν δικό τους, όπως για παράδειγμα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.