Μαραγκοζίδης για Σβάμπ: «Όταν ήταν να κλείσει στον ΠΑΟΚ, του έλεγα για τους οπαδούς της ομάδας»

Metrosport Team13 Αυγούστου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Στέφαν Σβάμπ, Τάσος Μαραγκοζίδης και μίλησε για τον Αυστριακό μέσο του δικέφαλο αλλά και για το χθεσινό παιχνίδι (12/8) με την Μποέμιαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Είστε ικανοποιημένος από την χθεσινή εμφάνιση του Στέφαν Σβάμπ;

«Είμαι πολύ περήφανος για την χθεσινή εμφάνιση του Στέφαν, όταν βλέπεις ένα παίκτη που εκπροσωπείς να κάνει καλά παιχνίδια. Αλλά πέρα από αυτό, χαίρομαι όταν βλέπω ελληνικές ομάδες να προκρίνονται στην Ευρώπη. Όταν ήταν να κλείσει η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, του έλεγα για τους φιλάθλους του δικεφάλου και αυτό φυσικά του έλειψε λόγω της πανδημίας. Επίσης, το χάρηκε πάρα πολύ και ο ίδιος με τον κόσμο του ΠΑΟΚ και το απόλαυσε.»

Τι σας είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Μποέμιαν;

«Συνομιλήσαμε μέσω μηνυμάτων και μου έλεγε ότι είναι σαν ένα όνειρο. Στο πρώτο ματς με κόσμο να πετυχαίνει γκολ είναι όνειρο, όπως το δήλωσε.»

Σας είπε κάτι για την Ριέκα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια;

«Όχι, δεν έχουμε μιλήσει για τους αντίπαλους γιατί όπως το δήλωσε και εχθές το πιο σημαντικό είναι να βρουν τον εαυτό τους μόνοι τους, δηλαδή η ομάδα να φτάσει στους ρυθμούς που θέλει εκείνη, φυσικά στο στάδιο που είναι ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν είναι έτοιμος αλλά ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Βέβαια, οι Κροάτες έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τους και θα είναι αγωνιστικά πιο έτοιμοι. Πρέπει να συγκεντρωθούν στο δικό τους το παιχνίδι και δεν τον αφορά η απόδοση του αντιπάλου.

Έχετε εικόνα για την Ριέκα;

«Δεν έχω σοβαρή εικόνα, πέρυσι είδα 2-3 παιχνίδια της Ριέκα. Φυσικά είναι μια ομάδα που στην έδρα της είναι πολύ δυνατή. Κάτι που δεν θα προβληματίσει τον ΠΑΟΚ αν δείξει το καλό του πρόσωπο.»

Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι η Κροατία βρίσκεται στην 14η θέση του UEFA Ranking;

«Δεν νομίζω ότι αυτό παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο, το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεται η ομάδα έτοιμη, φάνηκαν εχθές ακόμη κάποια κενά.»

Που είναι αυτά τα κενά;

«Νομίζω στην άμυνα δεν είμαστε ακόμη αυτοί που πρέπει να είμαστε. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι ο αντίπαλος περνούσε εύκολα στην δικιά μας περιοχή. Ευτυχώς ήταν άστοχοι στην τελευταία ευκαιρία με άδεια εστία. Σε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε από την πρώτη στιγμή.»

Έχετε κάποια συζήτηση για το συμβόλαιο του Στέφαν που λήγει το φετινό καλοκαίρι;

«Δεν έχουμε κάνει κάποια συζήτηση, ο Στέφαν έχει απλό συμβόλαιο συν μια οψιόν, από εκεί και πέρα ο Στέφαν προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και έχει κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα όπως τελείωσε την περσινή χρονιά.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.