Μαραγκιοζίδης: «O Σβαμπ θέλει να ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος του Στέφαν Σβάμπ, Τάσος Μαραγκιοζίδης, ο οποίος μίλησε για την κλήση του ποδοσφαιριστή στην εθνική ομάδα της Αυστρίας, την πορεία του μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ αλλά και το ενδεχόμενο να...ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 

Για την κλήση του στην εθνική Αυστρίας: «Ο Στέφαν ήταν ήδη στην προηγούμενη κλήση της εθνικής Αυστρίας, υπήρξε βέβαια σαν αναπληρωματικός. Δεν είναι κάτι που δεν το περίμενα. Οι επιδόσεις του ήταν πολύ καλές φέτος». 

Ερωτηθείς για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ: «Πιστεύει πως έκανε το σωστό βήμα. Του αρέσει η ομάδα και η χώρα, δεν έχει μετανιώσει για τίποτα. Θα έπαιρνε πάλι την ίδια απόφαση. Του αρέσει πολύ το κλίμα και η νοοτροπία στην Ελλάδα. Σίγουρα, οι στόχοι του ήταν μεγαλύτεροι. Είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα, θέλει να είναι ο «μεγάλος αδερφός» των νεότερων παικτών».

Για τη συνύπαρξη του με την Γκαρσία: «Είναι ένας προπονητής που του αρέσκεται πολύ στην πειθαρχία. Δουλεύει σκληρά και έχει την δική του φιλοσοφία. Πρέπει να κριθεί με τα αποτελέσματα, αν δεν έρθουν αυτά τότε είναι δύσκολο».

Για τη λήξη του συμβολαίου του Σβάμπ: «Έχει έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Υπήρξε κάποια στιγμή μια κίνηση του ΠΑΟΚ για ανανέωση. Σίγουρα, είναι ένα σκεπτικό το οποίο το έχουμε στο μυαλό μας. Δεν προχώρησε αυτή η κουβέντα, ήταν απλά μια σκέψη. Ο Στέφαν, θα ήθελε να μείνει και να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι, γιατί έχει και κάποια ηλικία και τον ενδιαφέρουν και άλλα πράγματα, όπως το πως θα συνεχίσει την καριέρα του. Δεν θέλει να γίνει προπονητής, τουλάχιστον όχι τώρα. Θέλει όμως να κάνει και άλλα πράγματα στο ποδόσφαιρο, απλά δεν θέλω να μπω τώρα σε αυτή την κουβέντα. Πρέπει να αποφασίσει, όταν το κάνει τότε θα μπορούμε να πούμε και εμείς κάτι συγκεκριμένο».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει σε κάποιο άλλο πόστο όπως αυτό του Αθλητικού Διευθυντή: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό...»

Τέλος, για την κατάσταση του Μουργκ: «Δεν έχω άποψη, είναι πολύ καλός παίκτης από αυτό που έβλεπα εγώ στην Ραπίντ. Δεν ξέρω γιατί δεν πάει τόσο καλά στον ΠΑΟΚ. Αυτό που δείχνει τώρα, δεν είναι αυτό που μπορεί να παίξει. Εγώ πιστεύω πως μπορεί να δώσει περισσότερα, δεν έχει σταθερότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.