Μαραγκοζίδης: «Αυτό είναι το πιο δυνατό σημείο του Νάρεϊ»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2022

Ο ατζέντης, Τάσος Μαραγκοζίδης, που γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Νάρεϊ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. 

 «Τον παρακολουθώ από τις ακαδημίες της Ντόρτμουντ. Είναι γρήγορος, με καλή τεχνική, έχει εξαιρετική σέντρα και κάνει τις ενέργειές του σε υψηλή ταχύτητα. Εκανε πέρσι πολύ καλή χρονιά με γκολ και ασίστ, πιστεύω είναι μία πολύ καλή κίνηση για τον ΠΑΟΚ. Από την Γκρόιτερ Φιρτ ακόμη ήταν καλός παίκτης. Στο Αμβούργο δεν είχαν υπομονή μαζί του και στη Φορτούνα έκανε το ξέσπασμα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ήταν μόνο ο ΠΑΟΚ ενδιαφερόμενος, τον ήθελαν και από Αγγλία, Γαλλία και Ιταλία. Οταν κάνεις μία τέτοια χρονιά και έχεις την ευκαιρία να πας σε μία μεγάλη ομάδα θα το προτιμήσεις. 

Δεν ήταν ότι δεν τον άρεσε εκεί. Ισα ισα, αλλά αν το δούμε ποδοσφαιρικά έπρεπε να κάνει το επόμενο βήμα. Υπάρχουν τα προσόντα για να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ. Παίζουν και άλλα, φυσικά, ρόλο. Το πιο δυνατό του σημείο είναι το ένας εναντίον ενός. Υπάρχει, επίσης, στατιστικό ότι σε κάθε δεύτερη σέντρα βρίσκει στόχο, δηλαδή συμπαίκτη του. Είναι καλός σε κλειστό χώρο, σε συνδυασμούς. Μπορεί να παίξει δεξιά και αριστερά, αλλά και δεκάρι. Η φυσική του θέση, όμως, είναι τα άκρα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.