Μάρα: «Μου έκανε εντύπωση που δεν έπαιζε στον Αρη ο Γκάνεα, χρειάζεται εμπιστοσύνη»

Metrosport Team02 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και της Ξάνθης, Μπόγκνταν Μάρα, και μίλησε για τον Ρουμάνο αριστερό μπακ του Αρη, Κρίστιαν Γκάνεα, με αφορμή την γκολάρα που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο, την παλιά του ομάδα του Ηρακλή, ενώ σχολίασε και τους Ρουμάνους προπονητές που βρίσκονται σε εξαιρετική φάση σε πολλές ομάδες του κόσμου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Είμαι τεχνικός διευθυντής στην Αστρα, ήμουν αθλητικός διευθυντής στην Κλουζ τα προηγούμενα χρόνια. Παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ομάδες που έχω περάσει, όπως ο Ηρακλής».

Για το γκολ του Γκάνεα: «Δεν τον έχω δει να παίζει με τον Αρη, τον ήξερα από πριν. Όταν ήταν στην Μπιλμπάο ήταν και στην Εθνική, λόγω της πολύ καλής παρουσίας του στη Βιτορούλ νωρίτερα. Δεν ξέρω γιατί δεν έπαιζε στον Αρη, μου έκανε εντύπωση. Είναι ποιοτικός παίκτης, έχει καλή τεχνική, πολύ καλός μπακ και είναι του επιπέδου του να μπορεί να προσφέρει. 

Εχώ πολύ καλές σχέσεις με τον Χάτζι, είναι φίλος μου και έχουμε συνεργαστεί. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ρουμανικού ποδοσφαίρου, από τους καλύτερους προπονητές και πολύ αφοσιωμένος στη δουλειά του. Η φιλοσοφία μεταξύ των παικτών των δύο χωρών είναι κοντινές, ο Γκάνεα χρειάζεται εμπιστοσύνη, την είχε στη Βιτορούλ και το έδειξε στα παιχνίδια. Είναι πολύ επιθετικό αριστερό μπακ, τεχνίτης, βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση».

Τον Ηρακλή: «Πάντα είχε προβλήματα ο Ηρακλής, δυστυχώς. Είναι ένας καλός σύλλογος με εξαιρετικούς οπαδούς και είναι κρίμα για την Θεσσαλονίκη να μην έχει τον Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία».

Τους Ρουμάνους προπονητές: «Ναι έχουμε κοντινή φιλοσοφία, ο Λουτσέσκου τα πήγε εξαιρετικά με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ καλούς προπονητές στη Ρουμανία. O Ουζουνίδης είναι τώρα στην Κραϊόβα και έρχονται και παίκτες Ελληνες εδώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.