Μαουρίσιο: «Στον ΠΑΟΚ υπάρχει σταθερότητα, ο Σαββίδης μας προσφέρει τα πάντα»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2020

Τηλεοπτική συνέντευξη στη Βραζιλία παραχώρησε ο Ζοσέ Μαουρίσιο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο οικονομικό περιβάλλον του ΠΑΟΚ, με αφορμή την μείωση των συμβολαίων λόγω του κορωνοϊού. «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ που προσφέρει μεγάλη σταθερότητα σε κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο ο κοροωνοϊός επηρέασε όλες τις ομάδες σε όλο τον κόσμο και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησαν οι συζητήσεις για μειώσεις στα συμβόλαια των παικτών. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και μας προσφέρει τα πάντα, γι’ αυτό το λόγο και δεν ήταν δύσκολο να καταλήξουμε σε συμφωνία, που θεωρώ ότι ήταν καλή για όλες τις πλευρές» τόνισε.

Για το πώς αντιμετώπισε η Ελλάδα την πανδημία σημείωσε: «Η Ελλάδα κατάφερε να κοντρολάρει γρήγορα τον αριθμό των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν επιβάλλοντας την καραντίνα, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να περιοριστεί στα σπίτια του».

Για την έναρξη των πλέι οφ ανέφερε: «Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν γνωρίζαμε εάν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα γιατί η κατάσταση ήταν ρευστή και τα δεδομένα μπορούσαν να αλλάξουν. Όμως όταν μας είπαν ότι θα επιστρέψουμε στη δράση κάναμε όλα τα απαραίτητα τεστ, ώστε να προπονηθούμε και πάλι. Είναι πολύ ευχάριστο συναίσθημα που το ποδόσφαιρο επέστρεψε στην Ελλάδα. Η Θεσσαλονίκη είναι μία υπέροχη παραλιακή πόλη που παρέχει πολλές δυνατότητες στους κατοίκους της και εξαιρετικά φιλική για όλες τις οικογένειες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.