Μαουρίσιο: «Με τον Άρη παίζουμε τους κόπους όλης της χρονιάς»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2020

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μίλησε σε μέσο της πατρίδας του, αναφορικά με την φετινή χρονιά, τον αγώνα απέναντι στον Άρη και τον στόχο του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, ανάφερε πως το εν λόγω παιχνίδι συγκεντρώνει όλη την προσοχή των παικτών καθώς θα κρίνει τους κόπους όλης της χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μαουρίσιο: 

Αρχικά ανέφερε για το παιχνίδι απέναντι στον Άρη: «Υποδεχόμαστε τον Άρη στην έδρα μας, με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή μας, να είναι σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι σε αυτόν τον αγώνα, παίζουμε κόπους όλης της σεζόν. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι, εμείς θα ψάξουμε τη νίκη που θα μας εξασφαλίσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι μία ακόμα μάχη, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Ενώ για τη «μάχη» της δεύτερης θέσης με αντίπαλο την ΑΕΚ σημείωσε: «Το ποδόσφαιρο, στη θεωρία, είναι πολύ διαφορετικό από την πραγματικότητα. Σεβόμαστε τις πιθανότητες που έχει η ΑΕΚ και είμαστε σίγουροι ότι θα δουλέψουν σκληρά, για να νικήσω. Ευτυχώς, εξαρτιόμαστε αποκλειστικά από τους εαυτούς μας για να επιτύχουμε αυτόν το σημαντικό στόχο»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.