Μαουρίσιο: «Ηθελα να αρνηθώ στον ΠΑΟΚ εξαιτίας του Λουτσέσκου»

Metrosport Team25 Απριλίου 2020

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο σε συνέντευξη του δήλωσε ότι όταν άκουσε το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να αρνηθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο βραζιλιάνος μέσος του Δικεφάλου, έδωσε συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο γνωρίζοντας καλά την οικογένεια Λουτσέσκου, είχε προπονητή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Ζενίτ την σεζόν 2017-18, δήλωσε ότι δεν ήταν θετικός στο να έρθει στη Θεσσαλονίκη όταν έμαθε ότι προπονητής ήταν ο Ραζβάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαουρίσιο:

Αρχικά ανέφερε για τον Μιρτσέα: «Για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου οι Βραζιλιάνοι έπαιζαν κανονικά στην Σαχτάρ. Ήλπιζα ότι θα με εμπιστευόταν, όπως με τους άλλους συμπατριώτες μου στην Σαχτάρ, αλλά ήταν πολύ κλειστός. Είχε τις δικές του προτιμήσεις για το παιχνίδι και αν δεν ταιριάζεις με αυτές, τότε…ciao! Ο Ντάνι ήταν ένας θρύλος της Ζενίτ και ένα παράδειγμα για μένα. Ο Λούτσεσκου έπαψε να τον εμπιστεύεται. Το έχει αυτό, αν είσαι “δικός του” παίκτης και ταιριάζεις με τα θέλω του, τότε θα παίζεις».

Για την απόφαση του να έρθει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ: «Όταν ο ΠΑΟΚ ήρθε σε μένα, κοίταξα ξανά το όνομα του προπονητή και είδα… Λουτσέσκου ξανά! Αλήθεια, ήθελα να αρνηθώ! Αλλά ο Ράζβαν είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ μιλήσαμε και μου είπε : “Ο μπαμπάς μου είπε πολλά καλά για σένα”. Σε γενικές γραμμές, όλα ήταν πολύ καλύτερα με τον γιο παρά με τον πατέρα»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.