Μαουρίσιο: Ηγετική προσωπικότητα και ξέρει να... σπάει το αήττητο του Ολυμπιακού

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2021

Δεν χρειαζόταν να πάει στον Παναθηναϊκό για να καταλάβουμε ότι έχει όλο το πακέτο που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να έχει διάρκεια στην καριέρα του, αλλά και να κάνει την διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια. Ο Μαουρίσιο ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που και ικανότητες έχουν και καθαρό μυαλό σε κρίσιμες στιγμές των αγώνων και που εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του και ξέρει να τους καθοδηγεί.

Χθες (14/2) ήταν, μαζί με τον Σανκαρέ, ο κορυφαίος του γηπέδου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ως παίκτης που δεν «κρύβεται» στα σημαντικά ματς, δεν μας έκανε καμία εντύπωση. Μετά την πρώτη... αναγνωριστική του σεζόν στον ΠΑΟΚ, την επόμενη, 2018-19, είχε δώσει τα δείγματα γραφής του. Φώναξε δυνατά παρών σε μία σειρά σημαντικών παιχνιδιών.

Αρχικά, στη ρεβάνς με την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League από δική του ασίστ ο Πρίγιοβιτς ανοίγει το σκορ, ενώ εκείνη την χρονιά σκοράρει στα εκτός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. 

Ο Μαουρίσιο συμμετείχε, μάλιστα, και με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ντέρμπι που έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού. Και ήταν και ο κορυφαίος του Δικεφάλου. Στις 12 του περασμένου Ιουλίιου οι ασπρόμαυροι επικρατούσαν με 0-1 των ερυθρολεύκων στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τέρμα του Μιχάι στο 90', με τον Βραζιλιάνο να είναι πραγματικός μαέστρος στον αγωνιστικό χώρο. 

Χθες, το έκανε ξανά, σε ματς που καταρρίφθηκε το αήττητο του Ολυμπιακού, απλώς, αυτή την φορά ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι τον γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για την ήρεμη δύναμη μέσα στις τέσσερις γραμμές. Για τον ποδοσφαιριστή που δεν θα χάσει την συγκέντρωσή του σε κανένα σημείο του αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.