Μαουρίσιο: «Δεν είναι ώρα για κλάματα και να ψάξουμε να βρούμε ενόχους»

Γιώργος Ζαΐρης02 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από τον Παναθηναϊκόμην μπορώντας να βρει λύσεις απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ο Μαουρίσιο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα για την ήττα και τους λόγους που αυτή ήρθε: «Σε κάθε ματς αγωνιζόμαστε για τη νίκη και αυτό κάναμε και σε αυτό το παιχνίδι ανεξάρτητα του ότι δεν το καταφέραμε και αυτό μας στεναχωρεί. Γνωρίζουμε τα λάθη που κάναμε σε αυτό το ματς αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε σε αυτά που δεν κάναμε και να ψάξουμε δικαιολογίες και τους ενόχους. Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να δούμε ποια λάθη κάναμε, γιατί αυτά τα λάθη έδωσαν αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Αλλωστε υπάρχει ένα ματς την Τετάρτη στο Κύπελλο, δεν έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε όπως δεν έχουμε χρόνο και πολυτέλεια να κοιτάξουμε και το παρελθόν». 

Ο Βραζιλιάνος ρωτήθηκε και για το ότι στο χώρο του κέντρου δεν υπάρχει μια σταθερά με αποτέλεσμα να αλλάζουν πρόσωπα: «Είναι μια πραγματικότητα αυτά αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όποιος και αν αγωνίζεται δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα. Ακόμη πιστεύω ότι όλοι μας κάνουμε το καλύτερο. Σε αυτό το ματς δεν χάσαμε επειδή κάποιος δεν έπαιξε καλά. Και το μόνο που έχουμε μπροστά μας είναι η δουλειά. Δεν είναι ώρα να ψάξουμε να βρούμε ενόχους. Ακόμη και σε αυτό το ματς αν βρίσκαμε γκολ από την αρχή ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Αλλά δεν είναι η στιγμή να ψάξουμε ενόχους. Δεν έχουμε δικαιολογίες αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για το καλύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.