Μαντζουράκης: «Είδα παίκτη του ΠΑΟΚ να σουτάρει από τα 40 μέτρα...»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Μαντζουράκης. 

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε αναφορικά με την αποκάλυψη την οποία έκανε το Metrosport.gr και αφορά την πρώτη κίνηση του Όλαφ Ρέμπε με τον Γκαλίνοβιτς. Επίσης σχολίασε και την κατάσταση η οποία επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αναφορικά με την απόκτηση του Γκαλίνοβιτς: «Μπορείς να πεις ότι ένας προπονητής έχει προσωπικότητα όταν πηγαίνεις σε μία ομάδα και υπάρχει ήδη το προπονητικό τιμ. Ίσα ίσα ενισχύει την προσωπικότητα σου σαν προπονητής. Ο προπονητής δικαιούται ένα προπονητικό τιμ και μπορεί να επιλέξει ο ίδιος ποιους θα φέρει μαζί του, είτε αναλυτή, είτε ψυχολόγο είτε γυμναστή».

Σχετικά με την εικόνα του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μεγάλη κρίση και το είπε και ο προπονητής, ενώ είδαμε παίκτη να σουτάρει από τα 40 μέτρα. Ο ΠΑΟΚ ήταν δύσκολος στο γκολ φέτος και στο κομμάτι της δημιουργίας τόσο με τις μικρές, όσο και τις μεγάλες ομάδες. Αφήνει τον πρώτο ρόλο στον αντίπαλο και εκεί θα βρει χώρους να δουλέψει και ενώ έχει παίκτες γρήγορους δεν έχει παίκτες που να διεισδύσουν στην αντίπαλη περιοχή. Στα επόμενα δύο παιχνίδια μπορεί να δείξει καλύτερα στοιχεία».

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.