Μάντζιος: Βάση μου η Πορτογαλία

Γιώργος Μάντζιος11 Απριλίου 2021

Σε καλό μομέντουμ Ζιλ Βιθέντε και Μορεϊρένσε. Η πρώτη μετρά 3 συνεχόμενες νίκες που συνδυάστηκαν από καλές εμφανίσεις, ενώ η δεύτερη σταμάτησε την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ στο τελευταίο της παιχνίδι. Μόλις 2 από τα 11 τελευταία τους παιχνίδια είχαν κάτω από 2 γκολ, ενώ η παράδοση θέλει μίνιμουμ 2 τέρματα στα 5 από τα 6 τελευταία μεταξύ τους. Επιλογή το ασιατικό over 2 (1,80).

Αυτό που «βγάζει μάτια» όμως είναι οι αποδόσεις για το αμφίσκορο στο Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Φαμαλικάο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από γκέλα, το 1-1 με την Μορεϊρένσε και στα τελευταία παιχνίδια τους δέχθηκαν γκολ και από την Ζιλ Βιθέντε και από την Σάντα Κλάρα. Πετυχαίνουν την Φαμαλικάο σε φοβερή φόρμα αφού με τον κόουτς Βιέϊρα στον πάγκο της έβαλε 8 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια της. Σκορ πρώτου γύρου 2-2, πέρυσι 3-1 και 1-2. Μου αρέσει αρκετά εδώ το G/G (2,20).

Επιλογή κράτησα και από την Β΄κατηγορία που έχει μπει και αυτή στην τελική ευθεία, καθώς απομένουν άλλες 7 αγωνιστικές για το φινάλε. Η Τσάβες παλεύει για την άνοδο, είναι στο -3 από την δυάδα και στο -2 από τα πλέι οφ ανόδου, μετρά 3 σερί νίκες και μόλις 1 ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια της. Η Σπόρτινγκ Κοβίλια διατηρεί ένα +5 από την επικίνδυνη ζώνη, είναι κάπως πιο άνετη και η Τσάβες την κέρδισε με 2-0 και στο ματς του πρώτου γύρου. Επιλογή ο άσος (1,90).

Στην Ολλανδία καλό ειδικό bet έχουμε στο ντέρμπι μίσους στον ολλανδικό βορρά ανάμεσα σε Γκρόνινγκεν και Χέρενφεν. Η Γκρόνινγκεν παίζει σκληρά φέτος, είχε κόκκινη και 2 κίτρινες στο προηγούμενο παιχνίδι της με την Φένλο και γενικότερα δέχεται αρκετές κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα. Έχει αξία το over 1,5 κάρτες (1,90) Γκρόνινγκεν στο ντέρμπι.

Οι επιλογές μου:

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ OVER 2 ΑΣΙΑΤΙΚΟ (1,80)

ΤΣΑΒΕΣ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΚΟΒΙΛΙΑ 1 (1,90)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ G/G (2,20)

ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ OVER 1,5 ΚΑΡΤΕΣ ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ (1,90)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.