Μάντζιος: «Τρίποντο ψυχολογίας, δεν αμφισβητήθηκε το ρόστερ μας»

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη με 3-1 στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου, γεγονός που δημιούργησε δικαίως χαμόγελα στον Άκη Μάντζιο.

Η εικόνα και η αποτελεσματικότητα των «κίτρινων» ήταν επίσης στοιχεία που ξεχώρισαν από τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι, η οποία δίνει ψυχολογία και όπως τόνισε ο Άκης Μάντζιος θα βοηθήσει για να βρει η ομάδα του τον πραγματικό της εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στις κάμερες της Nova:

Για την αποτελεσματικότητα που είχε σήμερα ο Άρης εν συγκρίσει με προηγούμενα παιχνίδια:

«Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Ξεκινήσαμε καλά βρήκαμε το γκολ και είχαμε τον έλεγχο απέναντι σε μια καλή ομάδα που μπορεί να γίνει καλύτερη. Κάναμε κάποια ατομικά λάθη. Έχουμε πίεση στο παιχνίδι μας, αλλά κάνανε εξαιρετική προσπάθεια τα παιδιά και πήραμε σημαντικό τρίποντο για την ψυχολογία και για να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό».

Για το ότι σκόραραν οι… παλιοσειρές:

«Είναι ένα ρόστερ εξαιρετικό, έχουν έρθει εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές να βελτιώσουν το περσινό ρόστερ. Να αποκτήσουμε χημεία και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δεν αμφισβητήθηκε το ρόστερ μας, υπάρχει πίστη για όλα τα παιδιά. Είναι σημαντικό όλοι οι παίκτες να νιώθουν υπολογίσιμοι για την ομάδα».

Για τους αρκετούς τραυματίες και την κατάσταση που έχει να διαχειριστεί:

«Είναι κακή περίοδος για το κομμάτι αυτό. Θα το αξιολογήσουμε. Μαζεύτηκαν πολλοί τραυματίες τελευταία. Θα δούμε πόσο θα μείνουν έξω. Θα προσπαθήσουμε ότι λείπει να το καλύψουμε εκ των έσω».

Για το αν «στρώνει» το δρόμο αυτή η νίκη στον Άρη:

«Μας κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή. Πρέπει να έχουμε ισορροπία σε όλα μας σε καλές και κακές στιγμές. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και δύσκολο, αλλά είναι ακόμη στην αρχή».

Για τον Γιώργο Παράσχο:

«Έχω συνεργαστεί μαζί του και ως παίκτης και προπονητικά στον Πανιώνιο. Είναι ένας πολύ καταξιωμένος προπονητής, ένας εξαιρετικός άνθρωπος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.