Μάντζιος: «Το παιχνίδι το χάσαμε μόνοι μας, δεν θα αδικήσουμε ξανά τους εαυτούς μας»

Γιώργος Στράντζαλης01 Φεβρουαρίου 2021

Συζήτηση με τους παίκτες του είχε ο Άκης Μάντζιος σήμερα κατά την διάρκεια της προπόνησης των «κιτρίνων», μιλώντας για την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη με 2-1.

 Ο προπονητής του Άρη, στάθηκε κυρίως στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να καθαρίσουν την αναμέτρηση όταν είχαν το πάνω χέρι, ενώ τελείωσε λέγοντας πως η ομάδα πρέπει να βγάλει αντίδραση και πλέον να μιλήσει ο...εγωισμός τους.
Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:
«Το χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι στην Τρίπολη. Δεν γίνεται 60 λεπτά να έχουμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες και να μην καθαρίζουμε το ματς. Δεν πρέπει να συμβεί αυτό ξανά. Στα τελευταία ματς κάναμε αρκετά δώρα κι πρέπει να σταματήσει εδώ. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κούραση αλλά είναι και θέμα συγκέντρωσης. Τα γκολ που δεχόμαστε στις στατικές φάσεις είναι από έλλειψη συγκέντρωσης. Τα έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις αλλά δεν κάνουμε αυτά που λέμε.

Η ήττα δεν θα μας επηρεάσει. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε και θα δείξουμε τον χαρακτήρα μας. Δεν πρέπει να αδικήσουμε ξανά τους εαυτούς μας και είμαι βέβαιος ότι θα μιλήσει ο εγωισμός σας από εδώ και πέρα.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.