Μάντζιος: «Το γκολ δεν είναι θέμα προπόνησης, αλλά...»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2021

Ο Άρης χάρη στο γκολ του Καμαρά από τα 11 βήματα κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και συνάμα προς τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό με τους «κιτρινόμαυρους» να κλείνουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά αναφορικά με το πρωτάθλημα. 

Για την εικόνα του Άρη, το πως ήρθε το τρίποντο αλλά και τα συμπεράσματα που έβγαλε μίλησε ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων, Άκης Μάντζιος, στη συνδρομητική τηλεόραση. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός: «Ήταν μία καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, με καλή ένταση. Βγάλαμε κάποιες φάσεις που με μία καλύτερη απόφαση της στιγμής θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Αν εξαιρέσουμε ένα κομμάτι που χάσαμε τη φρεσκάδα μας και υπήρχε και η κούραση ειδικά στον χώρο του κέντρου που δεν είχαμε άλλες λύσεις, δεν νιώσαμε πως κινδυνέψαμε»

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Αυτό δεν έχει να κάνει με την προπόνηση. Έχει να κάνει με το ταλέντο του ποδοσφαιριστή, τη διορατικότητα του και την ψυχραιμία του».

Για την βαθμολογική εικόνα της ομάδας: «Κλείνει η χρονιά με 27 βαθμούς εντός αγωνιστικού χώρου και 21 λόγω της ποινής που υπάρχει. Η ομάδα μπορεί να πάει ακόμη πιο ψηλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.